Miha Lipovec: Podjetniška avantura z #EYE

16. 02. 2024

Miha Lipovec: Podjetniška avantura z #EYE

Miha Lipovec, mladi podjetnik iz Slovenije, in Tomas Dubinskas, soustanovitelj ter izvršni direktor Luxury Villas v pdojetju Marbella S.L., sta sodelovala s Tehnološkim parkom Ljubljana v izmenjavi v okviru programa Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE). Miha, navdihnjen z željo po spoznavanju strokovnjakov iz celega sveta, je #EYE program videl kot izjemno izkušnjo, ki presega okvirje tradicionalnega izobraževanja.

Tip novice: Erasmus

Njegova zgodba kaže dragocene vpoglede, pridobljene med bivanjem v Malagi, kjer je uspešno ustanovil svoje podjetje za osebno trenerstvo in se dodatno poglobil še v sektor nepremičnin in gradbeništva:

Pozdravljeni, sem Miha Lipovec iz Slovenije, majhne države EU, ki s strastjo prispeva k oblikovanju strokovnjakov po celem svetu. Sodelovanje v programu Erasmus for Young Entrepreneurs je bila najboljša izkušnja v zadnjih petih letih, ki mi je dala več kot katerakoli šola v smislu poslovnega znanja in življenjskih izkušenj. Za ta EU program sem izvedel preko Twitterja in se nanj prijavil preko organizacije za slovenske podjetnike - Tehnološkega parka Ljubljana. Vsem, ki imajo željo po podjetništvu, priporočam, da se ga udeležijo!

Med bivanjem v Španiji, natančneje v Malagi, sem uspešno ustanovil podjetje za osebno trenerstvo. Poleg tega sem se poglobil v sektor nepremičnin in gradbeništva, kjer sem blestel, zahvaljujoč dragocenemu mentoriranju s strani mojega gostitelja. Zares hvaležen sem za takšno priložnost, učiti se od izjemnega podjetnika.

Koristi, ki sem jih pridobil, so izjemne na poslovnem področju. Razvil sem učinkovite komunikacijske veščine in se soočil z grenko resnico, kako težka je podjetniška pot, če nima dobrih poslovnih partnerjev. Kljub izzivom, sem se naučil novih pristopov in podjetniško zrastel. Zahvaljujoč programu Erasmus for Young Entrepreneurs se zdaj zavzemam za nenehno izboljševanje, trudim se biti boljši vsak dan in doseči svoje življenjske cilje preko podjetništva!

Vas je izkušnja Mihe prebudila? Bi hoteli nekaj podobnega doživeti tudi sami? Program #EYE vas čaka! Pripravite se na povezovanje z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot vi, odklenite svoj podjetniški potencial in začnite svoje podjetniško popotovanje. Ostanite na tekočem z več uspešnimi zgodbami in se pridružite programu EYE, da ustvarite lastno zgodbo o uspehu!

- - - - - - - - - 

Za več informacij o programu EYE  pišite na erasmus@tp-lj.si ali pokličite +386 31 342 221, David. 

Nazaj