• Najboljša tehnološka skupnost za tehnološke prvake.

  Boljši svet skozi boljšo tehnologijo.

   

   

  Vabljeni na naše tehnološko podjetniške dogodke!

 • Naše vrednote: TEHNOLOGIJA, RAST, DRZNOST, SODELOVANJE.

  .

  PREBERI AKTUALNE NOVICE IZ SVETA TEHNOLOGIJ!

 • Digital Health Conference 2024

  Na koledarju si označite 5. in 6. februar 2024! Združili bomo regionalni ekosistem naprednega digitalnega zdravstva. 

  V dveh dneh bomo gostili mednarodne strokovnjake, povezali napredne startupe in investitorje, se mrežili in iskali sinergije med partnerji ter razvijali modele za razvoj zdravstva prihodnosti. 

   

  PRIJAVLJAM SE!

Dogodki

12. 03. 2024 - 12:00

Demistifikacija AR in VR za proizvodna podjetja

Vas zanima, kako lahko navidezna (VR) in razširjena (AR) resničnost spremenita poslovanje v proizvodnji? Pridružite se nam na seminarju, kjer bomo raz
Več dogodkov

Novice

 

 

Storitve

Member logo

TopTech

Povezujemo imetnike tehnologij in znanj na skupnih projektih razvoja trgov in produktov ter podpiramo njihovo globalno širitev.

Preberite več
Member logo

Digitalno inovacijsko stičišče (DIH) Healthwise

Z nosilci regionalnega razvoja so-kreiramo in implementiramo mednarodno prepoznane, prilagojene in visoko učinkovite strategije, programe in storitve za povečanje inovacijske sposobnosti regije.

Preberite več
Member logo

XR Lab

Z nosilci regionalnega razvoja so-kreiramo in implementiramo mednarodno prepoznane, prilagojene in visoko učinkovite strategije, programe in storitve za povečanje inovacijske sposobnosti regije.

Preberite več
Member logo

Lean inoviranje in pospeševanje startupov

Na LEAN metodologiji temelječi programi delavnic in individualnega mentoriranja za nosilce idej in startupe v zgodnjih fazi, ki jih izvajajo certificirani trenerji ob pomoči izkušenih mentorjev.

Preberite več
Member logo

Inovacijska infrastruktura

Pametno mesto, ki podpira razvoj več kot 300 podjetij in številnih obiskovalcev.

Preberite več

 

 

IZPOSTAVLJAMO

Digital Health Ljubljana 2024

Na koledarju si označite 5. in 6. februar 2024! Takrat bomo združili vso regionalno sceno naprednega digitalnega zdravstva. V stičišče inovacij, tehnologij in zdravstva vabimo domače in tuje podjetnike, investitorje, zdravstvene delavce, tehnološke strokovnjake in inovatorje. Pridružite se nam! 

TP LJ na čelu evropskih tehnoloških parkov

Dr. Jernej Pintar, direktor Tehnološkega parka Ljubljana (TP LJ), je bil izvoljen za predsednika Evropske divizije Mednarodnega združenja tehnoloških parkov (IASP). V tekmi za predsedovanje sta se soočili Ljubljana ter London, eno najbolj naprednih tehnoloških mest. Londonski protikandidat je bil sodobni in navdušujoči tehnološki park Here East, ki ga je Britanija razvila iz londonske Olimpijske vasi 2012. Vodi ga Gavin Poole, dolgoletni poveljnik enega krila britanskih zračnih sil in z dr. Pintarjem sta takoj po volitvah že sklenila sodelovanje. Volili so tehnološki parki iz celotne Evrope, Ljubljana pa je zmagala zaradi izrazitega angažmaja TP LJ na globalni ravni, ki mu je ustvaril sloves med mnogo večjimi mesti. VEČ

Ai-3D avatar Hermana Potočnika Nordunga nagovoril udeležence na Blejskem strateškem forumu

Tehnološki park Ljubljana je v tesnem sodelovanju z ustanoviteljema podjetja AidaSystem, Lukom Slapnikom in Žigo Jakom Gobcem, na uglednem Blejskem strateškem forumu razkril prebojno tehnologijo v obliki Ai-3D avatarja, ki je zaživel kot Herman Potočnik Nordung, slovenski inženir in pionir astronavtike. Avatar je nagovoril občinstvo in sodeloval na osrednjem gospodarskem panelu z naslovom "European Sustainable, Industrial and Innovation Leadership". V vlogi panelista je osvetlil ključne vidike trenutnega globalnega gospodarstva ter pozicijo Evrope v svetu, kjer Kitajska in ZDA vladata tehnološkemu razvoju.

 

Člani Tehnološkega parka Ljubljana

Podjetniška skupnost Tehnološkega parka Ljubljana združuje preko 300 podjetij z več kot 1500 zaposlenimi.

Želite da vas podpremo pri inovacijah?

Kontaktirajte nas.