Dogodki

30. 07. 2024 - 10:00

EU finančna klinika – Priložnosti za MSP na področju HPC

Tehnološki park Ljubljana skupaj z Digi-SI in Arcturjem 30. julija 2024 ob 10. uri organizira spletno delavnico, kjer bodo predstavljene odprte prilož

29. 07. 2024 - 09:00

Delavnica o finančnih instrumentih

Spoznajte pomembne strategije za zagotavljanje financiranja v zdravstvenem sektorju! Pridružite se nam na delavnici »Funding instruments«, ki bo potek
Več dogodkov

Novice

 

 

Storitve

Member logo

TopTech

Povezujemo imetnike tehnologij in znanj na skupnih projektih razvoja trgov in produktov ter podpiramo njihovo globalno širitev.

Preberite več
Member logo

Digitalno inovacijsko stičišče (DIH) Healthwise

Z nosilci regionalnega razvoja so-kreiramo in implementiramo mednarodno prepoznane, prilagojene in visoko učinkovite strategije, programe in storitve za povečanje inovacijske sposobnosti regije.

Preberite več
Member logo

XR Lab

Z nosilci regionalnega razvoja so-kreiramo in implementiramo mednarodno prepoznane, prilagojene in visoko učinkovite strategije, programe in storitve za povečanje inovacijske sposobnosti regije.

Preberite več
Member logo

Podjetniško mentorske izmenjave s tujino - EYE

Podjetniško mentorske izmenjave s tujino izvajamo obojestransko, tako iz Slovenije v tujino kot obratno. Imate podjetniško idejo ali do tri leta izkušenj? Veste, da vam EU sofinancira bivanje do 1.200 EUR mesečno za odhod v tujino, do največ šest mesecev?

Preberite več
Member logo

Lean inoviranje in pospeševanje startupov

Na LEAN metodologiji temelječi programi delavnic in individualnega mentoriranja za nosilce idej in startupe v zgodnjih fazi, ki jih izvajajo certificirani trenerji ob pomoči izkušenih mentorjev.

Preberite več
Member logo

Inovacijska infrastruktura

Pametno mesto, ki podpira razvoj več kot 300 podjetij in številnih obiskovalcev.

Preberite več

 

 

IZPOSTAVLJAMO

 

TP LJ na čelu evropskih tehnoloških parkov

Dr. Jernej Pintar, direktor Tehnološkega parka Ljubljana (TP LJ), je bil izvoljen za predsednika Evropske divizije Mednarodnega združenja tehnoloških parkov (IASP). V tekmi za predsedovanje sta se soočili Ljubljana ter London, eno najbolj naprednih tehnoloških mest. Londonski protikandidat je bil sodobni in navdušujoči tehnološki park Here East, ki ga je Britanija razvila iz londonske Olimpijske vasi 2012. Vodi ga Gavin Poole, dolgoletni poveljnik enega krila britanskih zračnih sil in z dr. Pintarjem sta takoj po volitvah že sklenila sodelovanje. Volili so tehnološki parki iz celotne Evrope, Ljubljana pa je zmagala zaradi izrazitega angažmaja TP LJ na globalni ravni, ki mu je ustvaril sloves med mnogo večjimi mesti. VEČ

Ai-3D avatar Hermana Potočnika Nordunga nagovoril udeležence na Blejskem strateškem forumu

Tehnološki park Ljubljana je v tesnem sodelovanju z ustanoviteljema podjetja AidaSystem, Lukom Slapnikom in Žigo Jakom Gobcem, na uglednem Blejskem strateškem forumu razkril prebojno tehnologijo v obliki Ai-3D avatarja, ki je zaživel kot Herman Potočnik Nordung, slovenski inženir in pionir astronavtike. Avatar je nagovoril občinstvo in sodeloval na osrednjem gospodarskem panelu z naslovom "European Sustainable, Industrial and Innovation Leadership". V vlogi panelista je osvetlil ključne vidike trenutnega globalnega gospodarstva ter pozicijo Evrope v svetu, kjer Kitajska in ZDA vladata tehnološkemu razvoju.

 

Člani Tehnološkega parka Ljubljana

Podjetniška skupnost Tehnološkega parka Ljubljana združuje preko 300 podjetij z več kot 1500 zaposlenimi.

Želite da vas podpremo pri inovacijah?

Kontaktirajte nas.