Slovenski podjetniki gostitelji

Nove priložnosti v Sloveniji za podjetnike začetnike iz tujine! Poznate kakšnega podjetnika iz držav članic EU, ki je na začetku svoje poslovne poti in bi si želel pridobivati dragocene izkušnje pri podjetniku gostitelju v Sloveniji? Predstavite mu možnost podetniške izmenjave Erasmus za mlade podjetnike ter naše podjetnike gostitelje.

Andrej Kurent – Arhitektura, Zunanja & Notranja oprema

Andrej Kurent je so-ustanovitelj Preoblikovalnice in visoko usposobljen multidisciplinarni oblikovalec. Ukvarja se z zunanjim in notranjim oblikovanjem ter izdelavo pohištva po meri ali predelavo starega. Gonilna sila njegove ustvarjalnosti je strast do trajnostnih in uporabniku prijaznih rešitev, ki jih dosežemo s ponovno uporabo odpadnih materialov. V enem od svojih nedavnih projektov skupnosti predelanih majhnih hiš je Andrej sodeloval z oblikovalskim studiem Spekulative, ALUO, UL, s čimer je pokazal svojo zavezanost praksam trajnostnega oblikovanja.

Preberi več

Andrej išče: novega podjetnika z organizacijskimi in komunikacijskimi veščinami ter razmišljanjem izven okvirčkov, ki želi svoje oblikovalske sposobnosti dvigniti na višjo raven. Znanje Adobe in Rhinoceros je plus.

Kakšne so prednosti sodelovanja in podjetniške izmenjave pri Andreju? 

Andrej ponuja dragocene vpoglede v svet oblikovanja in podjetništva, s poudarkom na trajnosti in inovativni ponovni uporabi odpadnih materialov, ki vas lahko navdihnejo k sprejemanju okolju prijaznih in družbeno odgovornih poslovnih praks. S sodelovanjem z Andrejem se lahko naučite, kako uravnotežiti ustvarjalnost s praktičnostjo ter kako razviti edinstveno identiteto blagovne znamke, ki odraža vaše vrednote in se povezuje z vašo ciljno publiko.

Lokacija: Ljubljana

Trajanje menjave: 3+ mesece

Več informacij: 

LinkedIn profil Andrej Kurent

Spletna stran https://andrejkurent.si/ ali https://preoblikovalnica.si/