Dve podjetnici, en cilj: Harmonija v holizmu

16. 02. 2024

Dve podjetnici, en cilj: Harmonija v holizmu

Še ena uspešna zgodba, ki se je spletla v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana. V svetu, kjer je poklicanost pomagati ljudem pri boljšem počutju in zdravju, je sposobnost sodelovanja ključnega pomena. Petra Arnež Mohorič, coach programa Heal Your Life, specializantka za podporo posameznikom z rakom, in Eileen Clair, lastnica Holističnega centra v Kilrushu, na Irskem (in tudi učiteljica ter trenerka programa Heal Your Life® za Irsko in Veliko Britanijo) sta primer dobre prakse sodelovanja. 

Tip novice: Erasmus

Sodelovanje, ki premika meje

Obe podjetnice sta se odločile za sodelovanje v Erasmus for young entrepreneurs (EYE) programu, ker je win-win situacija, vsak dobi koristi za svojo podjetniško pot. Petra je pridobila globlji uvid v razumevanje holistične industrije in najboljših praks. Razširila je strokovno mrežo v holistični industriji in si dvignila podjetniško samozavest, da bo uspešna podjetnica tudi sama. Eileen pa je naredila pomemben korak pri ustvarjanju videoposnetkov za svoj YouTube kanal s Petrino pomočjo. Zdaj jih lahko brez težav ustvari sama, kadar želi deliti svoje znanje s svetom.

Sodelovanje Petre in Eileen je trajalo 1 mesec. V tem obdobju je Petra sodelovala s celotno ekipo v Holističnem centru Eileen Clair in pridobila znanje o vzpostavljanju holističnega centra, vodenju tako centra kot ekipe ter izvajanju tržnih raziskav. Skupaj so imeli strateški sestanek z marketinško agencijo, kjer so razpravljali o marketinških dejavnostih, s posebnim poudarkom na navodilih za YouTube kampanjo. Petra je delila svoje izkušnje pri ustvarjanju YouTube videoposnetkov in Eileen pokazala, kako jih bolj učinkovito posneti. Skupaj sta posneli več videoposnetkov za oba kanala in izvedli online intervju. Eileen je predstavila številne praktične primere coachinga in druge holistične terapije ter prav tako pregledala Petrino novo spletno stran in dala nasvete za izboljšanje. Prav tako je delila znanje o osnovah eteričnih olj, aromaterapevtskih masažah in holističnih zdravilih, ki jih nudi center. Eileen je delila svoje znanje o vodenju in izvajanju delavnic ter dolgoročnih coaching terapijah.

Razvoj trajnih poslovnih odnosov in rasti preko programa #EYE

Najbolj koristen rezultat za oba podjetnika je postavitev temeljev za dolgoročen poslovni odnos, partnerstvo, ki se bo razvijalo in trajalo. Nadaljnje medsebojno izmenjavanje izkušenj, strank, marketing kanalov ter holističnih prijemov - vse to doprinaša obema podjetjema napredek in rast.

"Sodelovanje v programu EYE je okrepilo mojo samozavest in navdušenje za vzpostavitev lastnega holističnega centra v Sloveniji," je delila Petra in dodala: "S kvaliteto sem se uvrstila tudi na referenčni seznam coachev v holističnem centru Eileen Clair, kar je velika potrditev za vse do sedaj vloženi trud."

Eileen je dodala: "Sodelovanje s Petro mi je dalo ideje, kako razširit svoje podjetje v druge dele Evrope, kjer še nisem prisotna. Povečala sem ozaveščenost na spletu z ustvarjanjem lastnih spletnih videoposnetkov na mojem YouTube kanalu. Petra mi je dala znanje, kako z lahkoto ustvariti videoposnetke, kjerkoli sem."

Njuna zgodba lepo kaže, kako EYE program spreminja podjetnike, jih bogati in jih podpira, da se učijo, rastejo in sledijo svojim sanjam!

Program #EYE čaka tudi vas! Pripravite se na povezovanje z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot vi, odklenite svoj podjetniški potencial in začnite svoje potovanje.

Ostanite na tekočem z več uspešnimi zgodbami in se pridružite programu EYE, da ustvarite lastno zgodbo o uspehu!

- - - - - - - - - 

Za več informacij o programu EYE  pišite na erasmus@tp-lj.si ali pokličite +386 31 342 221. 

Nazaj