Starting Gun - poslovni podcast

Predstavljamo Starting Gun – poslovni podcast, kjer boste lahko slišali praktične in uporabne nasvete, ki vam lahko pomagajo pri zagonu in rasti vaših podjetij.

Podcast bo dostopen na vseh znanih platformah, svetujemo pa vam, da se na spletni strani www.tp-lj.si prijavite na naše tedenske novičke, v katerih vas bomo opomnili o novih temah Starting Guna-a.

V podcastu se bomo dotaknili vseh področij s katerimi se srečujete start-upi, od izzivov povezanih z razvojem in validacijo produktov do marketinga, brandinga, prodaje in globalne širitve.

Se poslušamo!

Starting Gun #1 Pravni izzivi_Ustanovitev startupa

Podcast #1 prinaša ključne pravne izzive s katerimi se srečujete startupi & podjetniki na praktičnih, vsakdanjih primerih.

 

Se poslušamo!

Starting Gun #2 Pravni izzivi_spletne trgovine

Podcast #2 prinaša ključne nasvete za spletne trgovce.

Ekipa Lemur Legal je tokrat zajela vse podrobnosti od registracije, gostovanja, plačevanje preko spleta, upoštevanja pravic potrošnikov, in še mnoge druge.

Se poslušamo!

Starting Gun #3 Pravni izzivi_zaščita intelektualne lastnine

Podcast #3 prinaša pomembne nasvete glede izbire in nakupa domen ter načine kako zaščititi vašo intelektualno lastnino.

 


Se poslušamo!

Starting Gun #4 Digitalna transformacija

Podcast #4 je namenjen zelo aktualni temi – DIGITALNI TRANSFORMACIJI.

Prisluhnite kolegom iz Fintech Factory, ekipa Tehnološkega parka pa vam je na razpolago, v kolikor se srečujete z izzivi na področju digitalne transformacije, industrije 4.0, VR/AR storitev, ipd.

Se poslušamo!