Digitalno inovacijsko stičišče (DIH) Healthwise

DIH HealthWise je skupnost deležnikov na področju zdravja in nege, ki si prizadevamo za inovacijam prijazen ekosistem v Sloveniji.

Od 2014 do danes smo organizirali vrsto dogodkov, nudimo podporo inovativnim podjetjem v zdravstvu, smo člani mednarodne mreže zdravstvenih ekosistemov European Connected Health Alliance. 

Member logo

Podpora startupom!

Za podjetja in posameznike, ki se odpravljate na podjetniško pot na področju zdravja, ponujamo širok katalog storitev:

  • Testiranje pred investicijo: S partnerji omogočamo eksperimentiranje z novimi digitalnimi tehnologijami – programsko in strojno opremo (npr. umetna inteligenca, visokozmogljivo računalništvo, kibernetska varnost, blockchain …).
  • Spretnosti in veščine: Organiziramo izobraževanja in usposabljanja za dvig digitalnih in poslovnih kompetenc.
  • Podpora pri iskanju naložb in financiranju: Redno predstavljamo aktualne finančne sheme za razvoj in implementacijo, individualno pripravljamo podjetja na investicijo z nepovratnimi ali zasebnimi sredstvi.
  • Inovacijski ekosistem z organizacijo priložnosti za mreženje, mednarodno sodelovanje in izboljševanje sektorskih verig vrednosti.

Vprašanja? Rezervirajte si svoj informativni razgovor.

Kontakt: Rebeka Žerovnik, rebeka.zerovnik@tp-lj.si

Member logo

Mednarodna konferenca Digital Health Ljubljana

Naša letna konferenca je središče za povezovanje zdravstvenih delavcev, industrijskih predstavnikov in mladih inovatorjev s skupno vizijo: pospešiti preobrazbo zdravstva s pomočjo digitalnih rešitev. Dogodek podpira dialog med strokovnjaki iz medicine in industrije, pri čemer posebno pozornost namenjamo naslednji generaciji kreativnih mislecev, ki prinašajo novo energijo in sveže perspektive.

Prisluhnite navdihujočimi predavanjem, sodelujte pri interaktivnih delavnicah in izkoristite priložnosti za mreženje.

Pridružite se nam na Digital Health Ljubljana, 5. in 6. februarja 2024! REGISTRACIJA

Kontakt: Rebeka Žerovnik, rebeka.zerovnik@tp-lj.si

 

 

Member logo

Ekosistem in znanje

Digitalno inovacijsko stičišče HealthWise je naslednik skupnosti Healthday, ki smo jo leta 2014 ustanovili Tehnološki park Ljubljana in podjetja Better, MESI in Xlab, z namenom da povežemo industrijske predstavnike s področja digitalnega zdravja in okrepimo sodelovanje, izmenjavo praks in izboljšamo pogoje za inoviranje in implementacijo naprednih rešitev na področju zdravja.

Kontakt: Rebeka Žerovnik, rebeka.zerovnik@tp-lj.si

 

Member logo

Delavnice in izobraževanja

V sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki organiziramo delavnice in dogodke, na katerih delimo najnovejše trende, znanja in dognanja na področju digitalnega zdravstva. Na LinkedIn profilu lahko pregledate prihajajoče delavnice. Spletna stran je trenutno v izdelavi, na novice se prijavite preko: rebeka.zerovnik@tp-lj.si

Želite izboljšati vaš inovacijski ekosistem?

Obljubljamo: neobvezujoč in zanimiv pogovor.

Kontaktirajte nas ali Preberite več o naših nagradah