Florijan Klezin in njegovo potovanje z Erasmusom za mlade podjetnike

14. 07. 2023

Florijan Klezin in njegovo potovanje z Erasmusom za mlade podjetnike

Pripravite se, da boste navdihnjeni ob preobrazbenem potovanju Florijana Klezina, strastnega in zagnanega mladega podjetnika iz Slovenije, ki se je zahvaljujoč programu Erasmus za mlade podjetnike (EYE) povzpel na nove višave!

Tip novice: Erasmus

Florijan, ki se specializira za inženiring podatkov in velikanske projekte s podatki, ima sedež v srcu Slovenije - v Ljubljani. S svojo strokovnostjo je prinesel visokokakovostne rešitve za širok spekter strank po vsej EU.

Preobratni trenutek na Florijanovi podjetniški poti se je zgodil, ko se je povezal z Rokom Tumpejem, guruem za analizo podatkov iz Nizozemske in lastnikom Tumpej Analysis. To partnerstvo ju je pripeljalo do revolucionarnega programa EYE.

Z ambicijami za pridobivanje mednarodnega priznanja in širjenje svoje stranke, je Florijan v programu EYE videl priložnost za pospešitev svojega poslovanja. Hkrati je Rok iskal sveže perspektive in morebitne partnerje za sodelovanje. Njuna skupna vizija ju je postavila na vzajemno nagrajujočo podjetniško avanturo.

Mentorstvo, izmenjava znanja in sodelovanja med Rokom in Florijanom so ne samo spodbudila njuno podjetniško duha, ampak tudi razširila njuni profesionalni mreži, izboljšala njuni ugleda in odprla vrata za prihodnje sodelovanje.

Florijanovo potovanje z EYE se je izkazalo za prelomnico. Prineslo mu je neprecenljive vpoglede iz Roka in spodbudilo njegovo poslovno vizijo in sposobnosti. Partnerstvo je bilo enako koristno za Roka, ki je od Florijana dobil sveže ideje, obetajoče se možnosti za njune prihodnje podvige.

Njuno potovanje z EYE je prineslo številne koristi: razširili so svoje profesionalne mreže, pridobili neprecenljivo znanje, izboljšali ugled in vzpostavili prihodnja sodelovanja. Poleg tega je njuno potovanje odprlo svet možnosti - nove tržne priložnosti, razširjene kompetence in večje priznanje na njunih področjih.

Po Florijanovih besedah, "Erasmus za mlade podjetnike je preoblikoval moj poslovni pogled in odprl vrata v svet priložnosti." Podobno je Rok delil, "Erasmus za mlade podjetnike mi je razširil obzorja in me povezal s talentiranimi posamezniki za prihodnja sodelovanja."

Navdihnjeni z uspešno zgodbo Florijana in Roka? Program #EYE vas čaka! Pripravite se, da se povežete z ljudmi z enakimi miselnostmi, odklenete svoj podjetniški potencial in začnete svoje preobrazbeno potovanje. Ostani na tekočem z več uspešnimi zgodbami in se pridruži programu EYE, da ustvariš svojo lastno!

- - - - - - - - - 

Za več informacij o programu Erasmus za malde podjetnike pišite na erasmus@tp-lj.si ali pokličite +386 31 342 221.

 

Nazaj