Jurij Jovan: To je najučinkovitejši način za učenje od najboljših

13. 09. 2022

Jurij Jovan: To je najučinkovitejši način za učenje od najboljših

Tokrat predstavljamo izkušnjo podjetniške izmenjave v programu Erasmus za mlade podjetnike Jurija Jovana, organizatorja dogodkov v glasbeni industriji. Izpopolnjeval se je v Berlinu.

Jurij, kakšna je bila vaša poklicna situacija pred sodelovanjem v programu Erasmus za mlade podjetnike?

S prireditvenim poslom se ukvarjam že kar nekaj časa in sem se odločil, da bi se s tem ukvarjal res profesionalno. Ker pa je trg za moj poklic v Sloveniji precej majhen, sem si želel širitve v tujino in se nekaj »naučiti« od ljudi, ki od tega živijo zadnjih 35 let.

Katere veščine/znanja ste pridobili s tem programom? 

Mislim, da je bil ta program najučinkovitejši način za učenje od najboljših in poglabljanje v poslovno področje, na katerem delam. Med bivanjem v Berlinu sem pomagal pri tržnih strategijah in upravljanju družbenih medijev.  Spoznal sem proces potrditve medijskih objav in izboljšal moje sodelovalne veščine.

Katere so glavne prednosti sodelovanja v tem programu za mlade podjetnike?

Možnost dela v tujini in širitev posla, predvsem če delate v poklicu z majhnim trgom v svoji državi. Izkušnja mi je pomagala pridobiti zelo potrebno mrežo v moji industriji in mi odprla nov svet v poslu organizacije dogodkov.

----

V kolikor izkušnja sodelovanja v programu Erasmus za mlade podjetnike in krepitev svojih podjetniških veščin in grajenje mreže mika tudi vas, nikar ne oklevajte in nas kontaktirajte: erasmus@tp-lj.si ali po telefonu +386 31 342 221.   

Nazaj