Zgrabite svoj 10% popust za 11. Mednarodni logistični kongres!

01. 02. 2024

Zgrabite svoj 10% popust za 11. Mednarodni logistični kongres!

Tehnološki park Ljubljana je dolgoleten partner Mednarodnega logističnega kongresa, ki bo letos potekal od 27. do 29. marca v GH Bernardin v Portorožu, že 11. leto zapored. Slovensko logistično združenje (SLZ) vam kot našim članom omogoča udeležbo na dogodku z 10% popustom na kotizacijo.

#TP PONOSNO PODPIRA 11. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES!

Tudi to leto z veseljem sodelujemo grajenju znanja in krepitvi poznanstev med vsemi, ki sodelujejo v panogi logistike, proizvodnje in transporta. Kongres bo to leto dal še večji poudarek regijski prisotnosti in povezovanju, obljublja pa še več znanja, druženja, še več doma in po svetu nagrajenih projektov, domačih in tujih predavateljev!

Udeležite se kongresa tudi vi!

Delujete na področju logistike, transporta, proizvodnje? Udeležite se kongresa, vzpostavite nove poslovne stike, izkoristite prednosti mreženja in ustvarite nove poslovne priložnosti ter poiščite zanesljive partnerje, ki vam bodo omogočili hitrejši razvoj poslovanja!

Kongres bo tudi letos z vami delil najboljše prakse in rešitve, ki jih lahko prenesete v svoje okolje, in s tem povečate učinkovitost in konkurenčnost podjetja. 

  • PRIHODNOST LOGISTIKE IZ RAZLIČNIH PERSPEKTIV.
  • CELOVITA LOGISTIČNA STORITEV. KAKO NAM LAHKO POMAGA UMETNA INTELIGENCA? Kje vse se lahko vključuje zunanji izvajalec logistične storitve? Kako lahko zunanje izvajanje logistike vpliva na nižje stroške logistike? Kaj obsega celotna logistična storitev? 
  • RAZVOJ LOGISTIKE V REGIJI. Kako z regionalno prisotnostjo omogočamo konkurenčnejšo pozicijo našim naročnikom?
  • UVEDBA MES SISTEMOV V PROIZVODNA PODJETJA VPLIVA TUDI NA NIŽJE STROŠKE LOGISTIKE. ZNAMO NAJTI USTREZNO REŠITEV? Kakšne so izkušnje z implementacijo pri najboljših? Kje je povezava med MES sistemi in logistiko? Kako lahko z učinkovito implementacijo MES sistema vplivamo na logistiko in nižje OWH stroške? Kakšna je vloga umetne inteligence? Kako poiskati ustrezno rešitev? 
  • AVTOMATIZACIJA IN DIGITALIZACIJA V TRANSPORTU IN LOGISTIKI. Kje so priložnosti za avtomatizacijo tudi v transportu? Kakšne so digitalne rešitve izven klasične digitalizacije osnovnih procesov? 
  • RAZVOJ PROMETA V SLOVENIJI. Kateri so potencialni kratkoročni ukrepi? Kateri so nujni prvi koraki? Kdo lahko največ pomaga? 

    PROGRAM IN PRIJAVNICA

KODA ZA POPUST ZA NAŠE ČLANE

Izkoristite ugodnost pri prijavi na kongres in si zagotovite kotizacijo z 10% popustom s kodo LOGTP.

PROGRAM IN PRIJAVNICA

Nazaj