Zemanta zaposluje!

04. 07. 2019

Zemanta zaposluje!

Ekipa strokovnjakov z izkušnjami na področju digitalnega marketinga, medse vabi nove sodelavce. Dobrodošli intelektualno radovedni, proaktivni in iznajdljivi posamezniki, tako inženirji, kot tudi tisti s poslovno žilico. Ker je Zemanta globalno podjetje, imajo veliko priložnosti za ljudi, ki govorijo še kak drug jezik poleg angleščine. 

Podjetje veliko vlaga v razvoj ekipe: pomembna sta jim rast in uspeh vsakega zaposlenega. Vsakega člana ekipe spodbujajo, da sodeluje pri razvoju na vseh stopnjah produkta. Njihov moto je: "We work smart & get things done!"

Aktualna delovna mesta so na voljo TUKAJ.

Zemanta temelji na ideji, da si vsa vsebina zasluži občinstvo. Zaradi tega gradijo Zemanto One, najnaprednejšo platformo za promocijo vsebin na svetu. Njihov sistem sprocesira več sto tisoč avkcijskih zahtevkov na sekundo v številnih podatkovnih centrih po svetu. Napredno strojno učenje na pridobljenih podatkih omogoča hipno odločanje za vsak zahtevek posebej.

Zemanta se je pred kratkim pridružila podjetju Outbrain, največjemu nativnemu oglaševalskemu podjetju na svetu, katerega poslanstvo je, da vsem omogoči dostop do dobrih vsebin.

 

Nazaj