Zaposlimo Strokovnega sodelavca za krepitev podjetništva

24. 06. 2019

Zaposlimo Strokovnega sodelavca za krepitev podjetništva

Podjetništvo, nove tehnologije, globalni trgi, pridobivanje investicij, skupnost podjetij … So to besede, ki vam pritegnejo pogled? Vas navdušuje misel na delo z mladimi, hitro rastočimi podjetji in si želite  novega kariernega izziva? Tehnološki park Ljubljana d.o.o. si želi okrepiti svojo ekipo, ki že 20+ let soustvarja tehnološko skupnost inovativnih ljudi in podjetij. 

Skupnost Tehnološkega parka Ljubljana šteje 300+ podjetij in združuje podjetnike, inovatorje ter raziskovalce. Skozi različne iniciative in projekte podpiramo podjetja od inkubacije do globalizacije.

V svojo ekipo predanih posameznikov vabimo strokovnega sodelavca za krepitev podjetništva.

Naloge strokovnega sodelavca za krepitev podjetništva bodo obsegale predvsem strokovne in organizacijske naloge, vezane na mentoriranje, usposabljanje in povezovanje za rast naših podjetij, aktivnosti za razvoj novih storitev za družbe članice ter druga podobna dela, povezana s povezovanjem in delovanjem članov tehnološke skupnosti.

Svojo prijavo pošljite po elektronski pošti na naslov katja.savor@tp-lj.si. Prijave za delovno mesto Strokovni sodelavec za krepitev podjetništva pošljite do ponedeljka, 1. julija 2019.

Podrobnosti so na voljo TUKAJ.

Nazaj