Zaključni dogodek projekta FISH-AGRO TECH CBC

15. 12. 2020

Zaključni dogodek projekta FISH-AGRO TECH CBC

Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite na zaključnem dogodku projekta FISH-AGRO TECH CBC, ki bo v četrtek 17.12. ob 10.00 uri potekal preko spleta. 

Delovna jezika bosta slovenščina in italijanščina.

Že julija 2020 je Tehnološki park Ljubljana d.o.o., v okviru projekta FISH-AGRO TECH CBC razcil spletno platformo na kateri so prostor za prodajo svojih visokokakovostnih izdelkov našli ponudniki na območju slovenske Istre.

Sedaj se je baza ponudnikov še povečala in repertoar izdelkov še dodatno razširil. V časih, ko je toliko bolj pomembno, da podpremo slovensko gospodarstvo in ko je svetovna pridelava ter distribucija hrane ohromljena, vas vabimo, da si ogledate spletno stran in si privoščite domače izdelke slovenskega porekla, za vas in vaše najbližje.

Izbirate lahko med oljčnim oljem in jajci priznane Domačije Butul, svežimi ribami iz Ribarnice Markovec, h katerim se odlično podajo vina iz Kmetije Krmac ali Vinske kleti Markovič Franko. Podjetje Prosub pod imenom Okus Morja goji klapavice, ki jih lahko začinite s soljo podjetja Fina Solana ali svežimi zelišči iz Zeliščnega raja.

To so le eni izmed ponudnikov, na portalu pa so še mnogi drugi, ki ponujajo različne vrste sadja, zelenjave, zelišč, vina in oljčnega olja.

Obiščite nas tudi na Facebook profilu.

Za več infomacij kontaktirajte:

Ingrid Trobec
Primorska gospodarska zbornica
E: ingrid.trobec@pgz-slo.si

ali

Michele Crosatto
Aries Scarl - CCIAA Venezia Giulia
E: michele.crosatto@ariestrieste.it

 

 

Nazaj