Vabljeni na brezplačno poskusno funkcionalno vadbo in jogo

15. 03. 2022

Vabljeni na brezplačno poskusno funkcionalno vadbo in jogo

Zdravi in zadovoljni ljudje so temelj vsakega uspešnega podjetja. Gibanje vodi k boljšemu zdravju, počutju in zadovoljstvu ljudi, ki bodo svoje delo opravljali bolje. Predstavljamo vam Delovadbo, ki za podjetja in njihove zaposlene nudijo različne tipe skupinskih vadb, vodene aktivne odmore, jogo ter tudi izobraževanje na področju zdrave prehrane.

Z vadbo na delovnem mestu zaposleni in lastniki prihranijo dragocen čas, podjetje pa prihrani na račun manjše bolniške odsotnosti, fluktuacije delovne sile ter dviga ustvarjalnosti in produktivnosti.

Ker bi želeli, da se čim več slovenskih podjetij odloči vpeljati v svoj delavnik tudi kratek, a zelo pomemben čas za gibanje, so se pri Delovadbi odločili, da za podjetja v Tehnološkem parku Ljubljana organizirajo brezplačno poskusno funkcionalno vadbo ter jogo:

v ponedeljek 21. 3. 2022 (joga) in torek 22. 3. 2022 (funkcionalna vadba) v dvorani B1 (stavba B) ob 7:15 uri.

Udeležba na vadbi je brezplačna in povsem neobvezujoča, potrebna pa je predhodna prijava na povezavi TUKAJ.

S seboj imejte podlogo za vadbo. Nekaj jih bo na voljo tudi na licu mesta.

V kolikor vam je ideja gibanja na delovnem mestu zanimiva, a se vadbe ob izbranem terminu ne morete udeležiti, pokličite na 041 872 716 ali pišite na info@delovadba.si, lahko pa preverite ponudbo tudi na www.delovadba.si.

Nazaj