Vabilo na vmesno konferenco projekta BIFOCALPS in obiska sejma Productronica v Munchnu

27. 10. 2017

Vabilo na vmesno konferenco projekta BIFOCALPS in obiska sejma Productronica v Munchnu

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. vas kot partner projekta BIFOCALPS (financiranega iz Programa Interreg Alpski prostor) vabi na udeležbo na vmesni konferenci projekta BIFOCALPS in obisk sejma Productronica (sejem -  tehnologij in trendov prihodnosti) in udeležbe na vmesni konferenci projekta BIFOCALPS  v Munchnu  15. in 16. 11. 2017

Slovenska podjetja lahko podpremo s sofinanciranjem stroškov:

  • poti in nastanitve ter
  • obiska sejma.

Glede na razpoložljiva sredstva se bo Tehnološki park Ljubljana d.o.o. z vsakim od podprtih podjetij dogovoril o načinu in višini podpore do maksimalno 500 EUR z DDV na podjetje. Predvidevamo udeležbo največ petih podjetij. V primeru večjega interesa in števila prijav, bomo podprli podjetja na osnovi datuma in ure prejema vlog.

Naše zahteve v primeru udeležbe na konferenci so, da se podjetja v sredo, 15. 11. 2017 udeležijo vmesne konference projekta BIFOCALPS, v četrtek, 16. 11. 2017 pa obiščejo sejem.

Projekt BIFOCALPS nam omogoča razvoj sodelovanja med deležniki verige vrednosti proizvodnega sektorja s ciljem spodbujanja metodologij in orodij Tovarn prihodnosti. Glavni rezultati projekta bodo: popis proizvodnih sektorjev na transnacionalni ravni, preverjena metodologija trajnostno vpeljavo procesov Tovarn prihodnosti in usmeritve za strateške deležnike. V sklopu projekta BIFOCALPS tako partnerji organiziramo vmesno konferenco, ki se bo odvijala na sejmu Productronica v Munchnu 15. 11. 2017. Na njej bodo predstavljeni dosedanji rezultati projekta, kot tudi že pripravljene rešitve. Te bomo skupaj z mednarodnimi partnerji in vami prediskutirali in njihovo izvedljivost preverili. 16. 11. 2017 bomo namenili obisku sejma Productronica.

V kolikor je vaše podjetje zainteresirano za udeležbo, vas vabimo da do ponedeljka, 6. 11. 2017 na naslov info@tp-lj.si pošljete prijavo za udeležbo, ki naj vsebuje:

  • naziv podjetja in osnovne podatke o podjetju: naslov, davčna in matična številka,
  • motivacijo za obisk vmesne konference in sejma in
  • izjavo, v kateri se strinjate in sprejemate pogoje sofinanciranja in se strinjate da se bo udeležba vodila v računovodskih izkazih kot prejeta de minimis pomoč.

Več o projektu BIFOCALPS.

V priponki se nahaja obvezna izjava zainteresiranih podjetij in agenda vmesne konference projekta BIFOCALPS.

Vašo cenjeno prijavo pričakujemo do ponedeljka, 6. 11. 2017.

Za več informacij smo vam na voljo na naslednjih naslovih:

Ales.pevc@tp-lj.si; simona.vernon@tp-lj.si.

Nazaj