Vabilo na povezovalni in mreženjski dogodek projekta CHIMERA - Terassa 13.6.2018.

29. 05. 2018

Vabilo na povezovalni in mreženjski dogodek projekta CHIMERA - Terassa 13.6.2018.

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. vas kot partner projekta CHIMERA (financiranega iz Programa Interreg Mediteran) vabi na udeležbo na povezovalnem in mreženjskem dogodku projekta CHIMERA v Terassi 13.6.2018.

Slovenska podjetja lahko podpremo skozi:

  • Sofinanciranje stroškov poti in nastanitve

Glede na razpoložljiva sredstva se bo Tehnološki park Ljubljana d.o.o. z vsakim od podprtih podjetij dogovoril o načinu in višini podpore do maksimalno 600 EUR z DDV na podjetje. Predvidevamo udeležbo največ petih podjetij. V primeru večjega interesa in števila prijav bomo podprli podjetja na osnovi datuma in ure prejema vlog ter možnosti povezovanja že prijavljenih podjetij.

Povabljena podjetja so se dolžna 13.6.2018 udeležiti povezovalnega in mreženjskega dogodka v okviru projekta CHIMERA. Skozi projekt CHIMERA razvijamo sodelovanje med deležniki verige vrednosti kreativnih in kulturnih industrij, s ciljem njihove internacionalizacije, razvoja grozdov na področju KKI, ter povezovanja med podjetji na območju Mediterana. Glavni rezultati projekta bodo: razvoj in testiranje pilotnih storitev za podjetja (start-upi, povezovanje med podjetji in internacionalizacija) Znotraj projekta CHIMERA tako partnerji organiziramo povezovalni in mreženjski dogodek, ki se bo odvijal 13.6.2018 v prostorih gospodarske zbornice Terassa.

 

V kolikor je vaše podjetje zainteresirano za udeležbo, vas vabimo, da se do 3.6.2018 za udeležbo na dogodku registrirate skladno s spodnjimi navodili, kjer najdete tudi podrobnosti o dogodku. Po zaprtju registracij 3.6.2018 boste prejeli tudi katalog podjetij, kar vam bo omogočalo boljše povezovanje že vnaprej.

 

Prav tako vas vabimo, da do 3.6.2018 na naslov ales.pevc@tp-lj.si obvestiti o vaši prijavi, ki naj vsebuje tudi:

  • Naziv podjetja in osnovne podatke o podjetju: naslov, davčna in matična številka
  • Motivacijo za obisk vmesne konference in sejma
  • Izjavo, v kateri se strinjate in sprejemate pogoje sofinanciranja in se strinjate da se bo udeležba vodila v računovodskih izkazih kot prejeta de minimis pomoč.

Za vašo informacijo prilagamo tudi povzetek že prijavljenih podjetij. Za več informacij smo vam na voljo na naslednjih naslovih:  ales.pevc@tp-lj.si; simona.vernon@tp-lj.si

Nazaj