TP LJ išče proaktivne študente za ustvarjanje tehnološke prihodnosti. Si to ti?

18. 10. 2023

TP LJ išče proaktivne študente za ustvarjanje tehnološke prihodnosti. Si to ti?

Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) je v osrčju inovacij in utripa s tehnološko prihodnostjo. Ustvarjamo prostor, kjer se rodijo prelomne tehnološke ideje, kjer se združujejo najboljša podjetja in kjer vrhunska tehnologija zaživi. Naša vizija je jasna: graditi močno Top Tech skupnost, ki bo premikala meje mogočega. In zdaj iščemo vas – ambiciozne, proaktivne in inovativne mlade ljudi, ki želijo postati del naše dinamične skupnosti.

Trenutno imamo odprta tri izjemna delovna mesta za študente.

Dinamični TopTech povezovalec

Postanite del ekipe, ki premika meje mogočega v svetu tehnologije. Sodelujte pri povezovanju tehnoloških podjetij, organizaciji dogodkov in ustvarjanju vsebin, ki podpirajo vizijo Top Tech skupnosti.  >>> več informacij

Tehnološki vizionar

Če vas navdušuje virtualna resničnost, umetna inteligenca in želite sodelovati z najboljšimi, je to vaša priložnost. Delajte na generativnih modelih umetne inteligence, kot sta ChatGPT in Midjourney, in sodelujte pri prenosu tehnologij prihodnosti v podjetja.  >>> več informacij

Digitalni inovator v zdravstvu

Pridružite se ekipi, ki oblikuje digitalno prihodnost zdravstva. Sodelujte pri izvajanju analiz tehnoloških trendov v zdravstvu, organizaciji izobraževalnih dogodkov in podpori health podjetjem in razvoju digitalnih marketinških kampanj za potrebe obveščanj o najnovejših tehnologijah in trendih v digitalnem zdravstvu.  >>> več informacij

Zakaj se nam pridružiti?

Ponujamo priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj v vodilnem tehnološkem parku, delo v dinamičnem okolju ob podpori vrhunskih strokovnjakov, možnost mreženja in sodelovanja z mednarodnimi podjetji ter fleksibilen delovni čas, prilagojen vašim obveznostim. Tistim, s katerimi bomo govorili skupen podjetniški jezik in ustvarili dober vajb, pa nudimo možnost kasnejše redne zaposlitve.

Kaj pričakujemo: 

  • Ljubezen do tehnologij (ni nujno, da si tehnični ekspert, ampak da že sam/a raziskuješ trende, aplikacije, digitalne rešitve).
  • Visoko stopnjo delavnosti, organiziranosti in samostojnosti. 
  • Zanimanje za podporo podjetništvu in zavezanost k razvoju slovenskega tehnološko-podjetniškega ekosistema.
  • Da te delo z ljudmi napaja, da uživaš v spodbujanju skupnosti in organizaciji dogodkov, s poudarkom na pozitivni naravnanosti in timskem duhu.
  • Zaželene izkušnje organiziranja dogodkov (lahko študentskih ali lokalnih skupnosti), udeležba na hackatonih ali podobnih programih.

Ne zamudite te priložnosti! Rok za prijavo je 30.10.2023. Pridružite se nam in postanite del tehnološke zgodbe, ki spreminja svet.

Nazaj