Tehnološka sinergija: Preobrazba izobraževanja, podjetništva in umetne inteligence

23. 02. 2024

Tehnološka sinergija: Preobrazba izobraževanja, podjetništva in umetne inteligence

Vabimo vas, da se pridružite popotovanju skozi tehnološki vrtinec, kjer bomo skupaj raziskali svet sodobnih tehnologij in njihov vpliv na izobraževanje, podjetništvo in družbo.

Dogodek se bo odvijal 14. februarja 2024, ob 18. uri v Evropskem kulturnem in tehnološkem centru v Mariboru – MC Centru eksperimentov Maribor, Zagrebška cesta 18, 2000 Maribor (1. nadstropje nad knjižnico Tezno).

Na dogodku bodo trije strokovnjaki osvetlili tri različne tematike:

  • Tadej Slapnik (HashNET, Think XR) – Raziskovanje vloge razširjene resničnosti (XR), umetne inteligence (AI) v izobraževanju in kako lahko te tehnologije oblikujejo prihodnost učenja ter dela.
  • Luka Slapnik (WNS) – Predstavitev orodij, razprava o trenutnih trendih, prihodnjih možnostih in etičnih vidikih umetne inteligence.
  • Aleš Pevc (Tehnološki park Ljubljana, GoDigital) – Pogled na to, kako lahko sodobne digitalne tehnologije, kot je AI, spodbujajo inovacije in podpirajo podjetniške ambicije.

Ne zamudite večera, ki obljublja obilo novih vpogledov, navdiha in diskusij, ki bodo oblikovale naše razumevanje in uporabo tehnologije v prihodnosti.

Zaradi omejenih sedežev, organizator naproša za vnaprejšnjo prijavo.

PRIJAVA

Dogodek je brezplačen. Ne zamudite te priložnosti, da se poglobite v svet tehnologije in inovacij.

Za več informacij in podrobnosti o dogodku stopite v kontakt z organizatorjem preko maila na cem@ektc.si ali pokličite na 059 080 286.

Nazaj