Sporočilo za medije - Ustvarjalni laboratorij s startup šolo v okviru Evropskega tedna mobilnosti

10. 09. 2018

Sporočilo za medije - Ustvarjalni laboratorij s startup šolo v okviru Evropskega tedna mobilnosti

Tehnološki park Ljubljana med 14. in 21. septembrom 2018 organizira startup šolo »PARK KREATIVNE MOBILNOSTI« ter poziva vse kreativne osebe, da se nam pridružijo v ustvarjalnem laboratoriju, kjer bomo skupaj z mentorji snovali poslovne ideje in reševali izzive našega mesta s področja mobilnosti.

Projekt je namenjen vsem, ki imajo ideje, ki bi lahko izboljšale rabo mestnih ulic ali popestrile vsakodnevna romanja od točke A do točke B, vsem, ki jim ni vseeno, kako je s prometom v našem mestu ter vsem, ki jih zanima, kako priti od ideje do konkretnega projekta s finančno podporo in nadgradnjo s poslovnim načrtom.

Na startup šoli bomo pod strokovnim umetniškim in poslovnim mentorstvom reševali izzive mobilnosti v Ljubljani in razvijali zamisli za nove umetniške, socialne, podjetniške in eksperimentalne projekte v javnem prostoru pod sloganom letošnjega Evropskega tedna mobilnosti »Združuj in učinkovito potuj!«.

Vljudno prosimo za objavo dogodka v vašem mediju ter vas prisrčno vabimo na otvoritveni dogodek, ki bo potekal na ploščadi MSUM, Maistrova ulica 3, 1000 Ljubljana, v petek, 14. 9. 2018 ob 17. uri.

Vse podrobnosti najdete v priloženem programu Startup šole Park kreativne mobilnosti in sporočilu za medije.

Nazaj