Razpis za inovacije GZS Zbornice Osrednjeslovenske regije 2021

07. 05. 2021

Razpis za inovacije GZS Zbornice Osrednjeslovenske regije 2021

Imate inovacijo, ki rešuje izzive Covid-19? Objavljen je razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam GZS zbornice Osrednjeslovenske regije za leto 2021. Prijavite se!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Pravico do prijave na razpis imajo vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja GZS Zbornice osrednjeslovenske regije.

Predlagatelji lahko v letu 2021 prijavijo produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem ali poslovnem procesu v obdobju od
1. 1. 2019 do 31. 3. 2021.

Celoten razpis najdete na spletni strani TUKAJ.

Rok za prijave: 31.5.2021.

S prijavo na razpis se podjetja potegujejo za zlata, srebrna in bronasta priznanja ter priznanja za prispevek na področju inovativnosti v osrednjeslovenski regiji.
Najboljše zlate regijske inovacije se uvrstijo v tekmovanje za priznanja GZS za inovacije na nacionalni ravni, ki predstavljajo najvišja nacionalna priznanja za inovacije slovenskih podjetij in drugih organizacij ter s tem promocijo inovativnosti doma in v tujini.

Zakaj prijaviti inovacijo na razpis?
• ker s svojo inovacijo kandidirate za najvišja nacionalna priznanja za inovativnost z najdaljšo tradicijo v Sloveniji,
• ker s prejemom priznanja dobite dodatno potrditev in povratno informacijo ali ste na pravi poti,
• ker priznanja prinesejo dodatne točke kot referenca na slovenskih razpisih za razvojna sredstva,
• ker s sodelovanjem vstopate in postajate del vedno večje skupnosti slovenskih inovatork in inovatorjev,
• ker je prejeto priznanje verodostojna in odmevna promocija vašega podjetja,
• ker vam priznanje poveča kredibilnost v pogovorih s partnerji in drugimi podjetji.

Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »razpis za najboljše inovacije v letu 2021« vam bodo predstavili na spletnem dogodku v torek, 11. maja 2021, od 13. do 14.30. Več informacij in prijave na dogodek.

Vljudno vabljeni!

 

Nazaj