Prihaja investicijska konferenca Next Round 2020!

18. 08. 2020

Prihaja investicijska konferenca Next Round 2020!

Startupi in investitorji pripravite se, 20. in 21. oktobra bo na investicijski konferenci Next Round na voljo okoli eno milijardo potencialnih investicijskih sredstev. Zbrala se bodo najboljša startup podjetja iz Slovenije, srednje in vzhodne Evrope.

Organizatorji dogodka verjamemo, da je letos idealen čas, ko ima Evropa prave sestavine za uspeh pri prehodu na novo DIGITALNO in ZELENO gospodarstvo.

Prvi dan konference je namenjen predstavitvi podjetnikom, voditeljem EU, nacionalnim odločevalcem, ter strokovnjakom idejo kako lahko startupi hitreje pripomorejo doseči prehod na digitalno in zeleno gospodarstvo. Pogovorili in izmenjali bomo mnenja kateri trendi bodo krojili naložbene odločitve in kakšne bodo smernice. 

Drugi dan bo popolnoma namenjen ena na ena srečanjem med investitorji in startupi. Več kot 540 rezerviranih mest bo na voljo, pri čemer bomo med seboj povezali startupe in investitorje v kategorijah semenskega kapitala,  poslovnih angelov in scaleup podjetij.

Najboljši slovenski startupi bodo imeli možnost zaključiti kroge financiranja s pomočjo do 600 tisoč EUR sofinanciranih s strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Predstavljamo vam nekaj glavnih razlogov zakaj ne smete manjkati na dogodku in zakaj je to odlična odskočna deska za vaš uspeh:

  • Na konferenci bo sodelovalo več kot 60 akreditiranih investitorjev, pripravljenih na vlaganje v podjetja. S svojimi izkušnjami bodo v pomoč tudi z nasveti podjetnikom, ki so na začetku svoje poti.
  • Dogodka se bo udeležilo več kot 100 startup podjetij, ki že imajo razvit svoj produkt oz storitev in so pripravljeni za pospešitev prodaje.
  • Ustanovljen je novi čezmejni sklad za regijo CE 30+ M za iskanje najboljših startup podjetij v regiji.
  • Strateški vpogled za vlagatelje in ustanovitelje. Pripravljenih je osem forumov o zbiranju kapitala in rasti poslovanja, ter več kot 30 mednarodnih govorcev.
  • Celoten drugi dan bo namenjen 1 na 1 srečanjem med investitorji in startupi.
  • Kotizacije na udeležbo ni. Udeleženci pa bodo skrbno preverjeni. 

Se vidimo 20. in 21. oktobra!

Podrobnejši program je na voljo na spletni strani, prijava pa je možna na registracijskem obrazcu.

Pridružite se največjemu strateškemu in poslovnemu druženju startupov, poslovnih angelov, investitorjev, nacionalnih in evropskih odločevalcev!

Organizatorji dogodka so ABC Accelerator, Poslovni angeli Slovenije, Ljubljanski univerzitetni inkubator in Tehnološki park Ljubljana. Partnerji dogodka so European Business Angel Network, Business Angels Europe in Slovenski podjetniški sklad.

 

 

Nazaj