Predstavitev predlaganih tehnologij in delavnica za priprava skupnih R2B projektov

04. 09. 2019

Predstavitev predlaganih tehnologij in delavnica za priprava skupnih R2B projektov

Vabimo vas na predstavitev predlaganih tehnologij in delavnici za pripravo skupnih R2B projektov za drugo fazo razpisa OISAIR Proof of Concept in pridobitev inovacijskega vavčerja.

Razpis OISAIR Proof of Concept ponuja finančno podporo desetim najboljšim skupnim inovacijskim projektom raziskovalnih centrov in podjetij v Jadransko-jonski regiji v obliki inovacijskih vavčerjev v vrednosti 18.500 EUR na vavčer.

V prvi fazi razpisa so raziskovalni centri iz regije predlagali točno 100 tehnologij iz področij agro- in biogospodarstva, transporta in mobilnosti ter energetike in okolja. Mala in srednja podjetja, ki delujejo na teh področjih, se v drugi fazi razpisa povežejo z raziskovalnimi centri in skupaj z njimi pripravijo projekt aplikativnega razvoja ene od predlaganih tehnologij v tržne aplikacije in produkte.

Termini in lokacije delavnic:

  • sreda, 11. september 2019 v Mariboru, Rektorat Univerze v Mariboru, Univerzitetna galerija v 1. nadstropju, Slomškov trg 15
  • petek, 13. september 2019 v Ljubljani, Tehnološki park Ljubljana, Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park 19

Program delavnic:

  • 10:00 - 10:30   Predstavitev razpisa OISAIR Proof of Concept in tehnologij,   prispelih na prvo fazo razpisa
  • 10:30 - 11:30   Delavnica za pripravo projektnega predloga na drugo fazo razpisa

Informacije o razpisu OISAIR Proof of Concept in tehnologije, ki so prispele na prvo fazo razpisa, so objavljene na spletni strani www.oisair.net.

Več informacij:

Peter Medica
Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
E: peter.medica@tp-lj.si
T: 01 6203474

 

Nazaj