Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

19. 01. 2021

Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

Predstavljamo priložnost, da se slovenska podjetja predstavite uglednim svetovno znanim nemškim korporacijam, ki iščejo ponudnike tehnoloških rešitev na področju INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) in na področju PAMETNIH MEST/REGIJE (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije). 

Ste podjetje, ki razvija oz. je razvilo novo tehnološko rešitev na področju INDUSTRIJE4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ali na področju PAMETNIH MEST (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije)?

Skupaj s Pomurskim tehnološkim parkom vas vabimo, da  izkoristite edinstveno priložnost in svojo rešitev predstavite mreži svetovno znanih nemških korporacij!

Spletne prijave v angleškem jeziku zbirajo do 10. februarja 2021. Prijava je zelo enostavna. Obenem vam osebje PTP  po potrebi nudi osebne konzultacije glede priprave vloge na poziv za INDUSTRIJO 4.0 (Agile Manufacturing).

Ponudba in prijava

Več informacij o pozivu za INDUSTRIJO 4.0 najdete tukaj: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/

Več informacij o pozivu za PAMETNA MESTA najdete tukaj: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/

Kontakti osebi za dodatne informacije v zvezi s pozivoma

Grega Konkolič, grega@p-tech.si

Marko Močnik, marko@p-tech.si

Nazaj