Povabilo k oddaji ponudbe za storitve pri izvajanju promocijskih aktivnosti Gymnasium Next II Erasmus+

12. 07. 2021

Povabilo k oddaji ponudbe za storitve pri izvajanju promocijskih aktivnosti Gymnasium Next II Erasmus+

Objavljamo povabilo k oddaji ponudbe za storitve pri izvajanju promocijskih aktivnosti v sklopu projekta Gymnasium Next II Erasmus+ glede strokovnih storitev pri izvajanju promocijskih aktivnosti, vezanih na promocijo in diseminacijo rezultatov projekta.

Erasmus za mlade podjetnike je evropski program izmenjave podjetnikov, ki bodočim evropskim podjetnikom pomaga pridobiti spretnosti za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja v Evropi. Novi podjetniki pridobivajo in si izmenjujejo znanje ter poslovne zamisli z izkušenim podjetnikom, pri katerem delajo in z njim sodelujejo od 1 do 6 mesecev.

Izmenjave omogočajo obojestranske koristi tako za mladega podjetnika kot za podjetnika gostitelja

Vloga Tehnološkega parka Ljubljana je usklajevanje, nudenje pomoči podjetnikom, mentoriranje, izobraževanje, jih povezuje ter pred odhodom v tujino praktično pripravi; hkrati posebno pozornost posveča privabljanju tujih talentov v Ljubljano / Slovenijo; gostijo / mentorirajo jih slovenski podjetniki. Pri slovenskih podjetnikih je potrebna gradnja odnosa in mediacija, da so pripravljeni sprejeti in pomagati tujim mladim talentom.

Način prijave

Zadnji rok za oddajo prijave je ponedeljek, 19. 7. 2021 v elektronski obliki na elektronski naslov: urska.rauter@tp-lj.si  ali pisno na naslov:
Urška Rauter Gaber
Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana.

Vse podrobnosti o razpisu so na voljo TUKAJ.

 

 

 

Nazaj