Podjetja, predstavite se na EXPO DUBAJ 2020!

18. 05. 2021

Podjetja, predstavite se na EXPO DUBAJ 2020!

Vas zanimajo trgi Bližnjega vzhoda, Južne Azije in Afrike, na katerih živi več kot tri milijarde ljudi? Med oktobrom 2021 in aprilom 2022 bo Dubaj središče svetovnega dogajanja. Predstavilo se bo več kot 190 držav, njihove paviljone in razstavne prostore pa bo obiskalo skupaj več kot 25 mio obiskovalcev. Pridružite se tudi vi!

Največji poslovni dogodek letošnjega leta EXPO DUBAJ 2020 bo potekal od oktobra 2021 do aprila 2022. Slovenija bo ena od nekaj več kot 80-tih držav, ki se bodo na razstavi EXPO 2020 predstavile z lastnim paviljonom

Zakaj se predstaviti na EXPO DUBAJ 2020?

- izkoristite priložnost za dostop do potencialnih poslovnih partnerjev z vsega sveta,
- spoznajte hitrorastoče trge držav Bližnjega vzhoda, Južne Azije in Afrike,
- srečajte se na B2B sestankih s poslovneži, potencialnimi investitorji in kupci z vsega sveta.

Slovenski paviljon - pol leta dom slovenskih podjetij

Slovenski paviljon - lebdeča zelena oaza, bo pol leta gostil prebojna slovenska podjetja, ustanove in posameznike, ki želijo svetu pokazati inovativne rešitve za najrazličnejše izzive trajnosti, od vprašanja varnosti okolja, človekovega zdravja, učinkovite rabe naravnih energetskih virov, do varovanja pitne vode, zahtevnih vprašanj s področja ravnanja z odpadki, do izzivov samooskrbe in še in še.

Če bi se želeli predstaviti in sodelovati tudi vi, se za več informacij obrnite na mateja.princic@tp-lj.si. Z veseljem vam bomo predstavili promocijske pakete in različne možnosti predstavitev ter vavčerjev za predstavitev.

Nekaj informacij je na voljo TUKAJ.

Nazaj