PODIM 2023: Največji start-up dogodek v Sloveniji se vrača z novimi idejami in priložnostmi

25. 04. 2023

PODIM 2023: Največji start-up dogodek v Sloveniji se vrača z novimi idejami in priložnostmi

Slovenska start-up skupnost se pripravlja na najbolj pričakovan dogodek v letu 2023 - PODIM. Ta osrednji dogodek za inovativne podjetnike in investitorje bo potekal v Mariboru od 15. do 17. maja 2023 in bo predstavljal priložnost za učenje, mreženje in izmenjavo idej.

Podim bo letos gostil več kot 100 mednarodnih govorcev in strokovnjakov na področju start-upov, ki bodo razpravljali o najnovejših trendih in izmenjevali izkušnje o svojih najboljših praksah. Poleg tega bodo udeleženci imeli priložnost, da sodelujejo na različnih delavnicah, ki bodo pokrivale širok spekter tem, od oblikovanja poslovnih modelov do vodenja uspešnih crowdfunding kampanj.

Med vrhunci dogodka bo tudi podjetniški tekmovanje, na katerem bodo start-upi predstavili svoje inovativne ideje pred mednarodno žirijo. Za zmagovalce bodo na voljo bogate nagrade, med drugim tudi možnost sodelovanja s priznanimi investitorji.

Podim 2023 bo priložnost za vse, ki želijo biti v koraku z najnovejšimi trendi v svetu start-upov, spoznati nove ljudi in morda celo najti nove poslovne partnerje. Vsi, ki želijo izboljšati svoje veščine in pridobiti nove ideje, si zagotovo ne smejo zamuditi tega osrednjega dogodka slovenske start-up skupnosti.

Podrobnejši program in prijave TUKAJ.

Nazaj