Odprta je druga faza razpisa! Podjetja, povežite se z raziskovalnimi centri in se poteguje za finančno podporo!

02. 08. 2019

Odprta je druga faza razpisa! Podjetja, povežite se z raziskovalnimi centri in se poteguje za finančno podporo!

Z inovacijskimi vavčerji v vrednosti 18.500 EUR, s katerimi spodbujamo prenos tehnologij v podjetja in čezmejno inovacijsko sodelovanje na območju jadransko-jonske regije, bomo podprli 10 inovacijskih projektov, ki jih bodo skupaj pripravili raziskovalni centri in podjetja.

Raziskovalci iz vse regije so že prijavili svoje tehnologije in raziskovalne dosežke s področij agro in biogospodarstva, energetike in okolja ter transporta in mobilnosti. Za podjetja je v tem trenutku na voljo 100 različnih tehnologij.

Podjetja, povežite se z raziskovalnimi centri!

Vabimo vas, da se povežete z raziskovalnimi centri, ki so tehnologije že prijavili in skupaj z njimi pripravite nov projekt.

Prijave na razpis so odprte do 30. septembra!

Podprti bodo skupni projekti aplikativnega in eksperimentalnega razvoja, ki bodo prijavljene tehnologije vodili bližje tržnemu produktu.

Registrirajte se na platformi!

Za sodelovanje na razpisu je potrebna registracija na platformi OISAIR Innovair, kjer boste našli sve aktualne informacije v zvezi z razpisom.  

Project OIS-AIR, Vzpostavitev sistema odprtih inovacij v jadransko-jonski regiji, sofinancira program Interreg Adrion. Partnerji projekta smo Znanstveni park Area iz Trsta, Tehnološki park Ljubljana, Gospodarska zbornica Hrvaške, Znanstveno-tehnološki park Beograd, Center za raziskave in tehnologije Hellas iz Soluna, Univerza v Bazilikati ter Ministrstvo Republike Albanije za finance in gospodarstvo.

Kontaktna oseba:
Peter Medica
peter.medica@tp-lj.si
041 332 519

----------------------------------------------

Nazaj