Novim projektom digitalizacije kulturne dediščine naproti!

09. 11. 2021

Novim projektom digitalizacije kulturne dediščine naproti!

Načrtujete v bližnji prihodnosti kakšen nov projekt digitalizacije kulturne dediščine? Ali pa imate zaenkrat samo idejo, za katero še ne veste povsem kako bi jo izvedli in zanjo pridobili sredstva?

V okviru projekta SACHE - Pametni pospeševalci podjetniške ustvarjalne dediščine vam, po seriji naših spomladanskih dogodkov na temo digitalizacije kulturne dediščine, tokrat želimo priskočiti na pomoč pri zasnovi in promociji vaših potencialnih novih projektov!

V torek, 23. novembra tako pripravljamo spletni dogodek namenjen predstavitvam idej za nove projekte digitalizacije kulturne dediščine. Vabimo vas, da na dogodku svojo idejo predstavite različnim razvijalcem rešitev za digitalizacijo kulturne dediščine.

Po dogodku vam bomo pomagali najti najprimernejšega razvijalca, ki bo za vas pripravil opis rešitve in oceno stroška za razvoj vašega novega projekta. 

Najboljše zasnovani novi projekti bodo predstavljeni na dogodku, ki ga načrtujemo decembra, nato pa še na skupnem mednarodnem dogodku projekta SACHE, ki ga skupaj z našimi evropskimi partnerji načrtujemo v marcu 2022.

Vljudno vas vabimo, da nam vaše ideje in potrebe na področju digitalizacije kulturne dediščine zaupate do ponedeljka 15. novembra preko spletnega obrazca: https://forms.gle/5PdNpC58fRzuDqKe6

Veseli bomo tudi, če nam zaupate morebitne projekte digitalizacije kulturne dediščine, ki ste jih izvedli ali  začeli izvajati  v obdobju zadnjega leta.

Nazaj