Najava konference HealthDay.si 2019

13. 08. 2019

Najava konference HealthDay.si 2019

Vabljeni na letno konferenco skupnosti Healthday.si na temo kako digitalne inovacije izboljšujejo zdravstveni sistem.

Po 5 letih spodbujanja inovativnih podjetij in njihovega vključevanja v ekosistem vseh deležnikov v zdravstvu je prišel čas, da se fokusiramo. V žarišče smo postavili cilj 5D2020. 5 digitalnih zdravstvenih rešitev v slovensko zdravstvo do konca leta 2020. Nemogoče?

Vse je mogoče. Če je vizija, če je volja, znanje, sredstva in če imajo od tega vsi vključeni dodano vrednost, potem gre. Konferenca HealthDay.si 2019 se bo fokusirala na pregled stanja na naštetih področjih.

Vabimo te k prijavi na konferenco in k razmisleku, kako lahko tudi ti aktivno pripomoreš k temu, da se vsi skupaj premaknemo naprej. V koledarju si označi 10. oktober, ker bo to prva konferenca nove ere v razvoju našega ekosistema.

V letošnjem letu smo namreč prvič vzpostavili stalni program delovanja, prvič načrtno podpiramo 5 izbranih podjetij, ki se jim bo jeseni pridružilo naslednjih 5, prvič načrtno vodimo pogovore s ključnimi deležniki celotnega sistema in prvič že dva meseca pred dogodkom odpiramo prijave na dogodek na POVEZAVI.

Iz programa

  • Pozdravni nagovor: Zdenka Čebašek Travnik, predsednica Zdravniške zbornice Slovenije
  • 4 tuji govorniki
  • Okrogla miza o digitalnem zdravstvu z udeležbo vseh ključnih nosilcev sistema zdravstva: MZ, JAZMP, ZZZS, ZZS, ZdrZZS, NIJZ, NVO25x25, HealthDay.si
  • Vloga biotehnologije v zdravstvu: od veganskega burgerja do personalizacije prehrane za pacienta na osnovi umetne inteligence
  • Show of innovation, dinamična vodena predstavitev ponudbe podjetij na stojnicah
  • Forum izzivov in rešitev: zdravniki, podjetniki, financerji, podporniki, farmacevti 

Celoten program še ni dokončen in bo sproti ažuriran in objavljen na spletni strani Healthday.si.

Dodatne informacije:

Mojca Cvirn, vodja programa
mojca.cvirn@tp-lj.si 

Prijavi se!

Podporniki:

Nazaj