MetaCOP27 del Svetovnega podnebnega vrha!

02. 11. 2022

MetaCOP27 del Svetovnega podnebnega vrha!

Ponosni smo, da lahko skupaj z ostalimi partnerji aktivno prispevamo k ukrepom za reševanje podnebne krize! Prvič v zgodovini bomo z globalno platformo MetaCOP27 zainteresiranim deležnikom omogočili spletno udejstvovanje na Svetovnem podnebnem vrhu - COP27, ki se bo odvijal v Sharm El-Sheikhu v Egiptu od 6. do 18. novembra 2022!

Svetovni podnebni vrh - Konferenca Združenih narodov o podnebnih spremembah – COP27 je najpomembnejši svetovni dogodek, na katerem se bodo zbrali voditelji in voditeljice, predstavniki različnih organizacij ter gospodarstva iz vseh držav sveta, da bi se dogovorili o tem, kako pospešiti globalno ukrepanje za rešitev podnebne krize.

In ker verjamemo, da je prihajajoče desetletje za uresničevanje ukrepov za blaženje podnebnih sprememb še bolj ključno kot kdaj koli prej, v sklopu Svetovnega podnebnega vrha skupaj s partnerji organiziramo poseben dogodek MetaCOP27.

MetaCOP27 je sejemsko predstavitvena platforma in hkrati dogodek, ki podjetjem, organizacijam in državam ponuja priložnost za predstavitev, komunikacijo in iskanje partnerstev, ter vključevanje podjetij v oblikovanje ukrepov ter strategij za podporo doseganja globalnih podnebnih ciljev. Hkrati postaja tudi vodilna globalna priložnost za sodelovanje in povezovanje podjetništva, investicij, ter oblikovanje strateških in tehnoloških rešitev za hitrejšo in bolj učinkovito reševanje podnebne krize.

Slovenski dan - poslovno predstavitveni dogodek, bo potekal 17. novembra v živo (Sharm El Sheikh, Egypt) in digitalno v Metaversu, vse dni konference pa bodo v metaverse prostorih MetaCOP27 potekale predstavite podjetij, organizacij ter zelenih tehnologij prihodnosti.

 

Organizatorji MetaCOP27:

Nazaj