Konferenca DIGGIT - kako ostati v koraku s prihodnostjo?

29. 04. 2022

Konferenca DIGGIT -  kako ostati v koraku s prihodnostjo?

V Ljubljani se nam 12. maja znova obeta konferenca DIGGIT, ki nam bo razkrila ključne digitalne trende prihodnosti. Kje smo in kam gremo? Kakšni so potrošniki prihodnosti in kako ostati v koraku z njimi? 

Program letošnje konference bo osredotočen na tematike digitalizacija podjetij, nove tehnologije, finance, zabava, hrana in kozmetika prihodnosti ter urbani življenjski slog na splošno. 

Kot napovedujejo strokovnjaki, kdor že danes ne razmišlja o trendih prihodnosti, bo težko obstal. Sodobni potrošniški trg se nenehno in zelo hitro spreminja. Zato je za podjetja ključno, da ostanejo v koraku s trendi. Izjemni mednarodni in domači govorci bodo na konferenci predstavili digitalne trende prihodnosti, ki bi jih podjetja morala v svoje poslovanje implementirati že danes.

Med govorci bo tudi Aleš Pevc, vodja tehnološko razvojnih projektov v Tehnološkem parku Ljubljana, ki bo prisotnim predstavil zgodovino NFT-jev, ter kako lahko podjetja in posamezniki hitro rastoč trg NFT-jev uporabijo v svoj prid.

Ključni govorec, britanski zabavljač, podjetnik in pisatelj Shed Simove nas bo ponovno navdihoval s svojimi razmišljanji in nas učil, kako lahko svoje ideje in inovacije spravimo v realnost.

Strateg za digitalno preobrazbo, Vladimir Vulić, bo govoril o področju zaposlovanja in poslovnih procesih 21.stoletja. Manca Šalehar iz Wolta nam bo povedala, kaj bomo jedli v prihodnosti. Matjaž Rakovec in Marko Pavlovič pa bosta razložila, kako bo trg kriptovalut vplival na decentralizacijo bančnega sistema.

Več o ostalih govorcih in programu ter prijavnico na konferenco najdete na tej povezavi.

 

Nazaj