Ko se združijo entuziastične energije in želja po sodelovanju in napredku

01. 09. 2022

Ko se združijo entuziastične energije in želja po sodelovanju in napredku

Dobre energije, sodelovanje, odprtost, so-kreacija, veliko novih potencialnih poslovnih partnerstev in navdušenje preteklih udeležencev programa Erasmus za mlade podjetnike. Vse to se je danes kresalo v Tehnološkem parku Ljubljana!

Podjetniška skupnost Tehnološkega parka Ljubljana se je dobila na Alumni srečanju deležnikov Erasmusa za mlade podjetnike (Alumni EYE). Prisotni so bili tako udeleženci iz Slovenije, kot tudi tisti iz tujine (Španija, Italija in Velika Britanija), ki na podjetniškem mentoriranju pri slovenskih podjetnikih na svojem področju razvijajo svoje ideje/podjetja ter ustvarjajo nova partnerstva. 

Vsi udeleženci, tako mladi podjetniki, kot podjetniki gostitelji, so v dogodek dodali svoj košček mozaika - od prodaje na Španskem trgu, do e-commerca, psihoterapije, novih pristopov v digitalnem oglaševanju, krožnega gospodarstva in lobiranja v Bruslju, iskanja investitorjev in podobno. Širina in odprtost udeležencev je prinesla, da je vsakdo pridobil nove kontakte v industriji ali tujem trgu in hkrati nove možnosti nadaljnjega razvoja.

Dogodek je povezoval in vodill vodja programa Erasmus za mlade podjetnike na Tehnološkem parku Ljubljana, David Rakar, ki je za vsakega udeleženca našel potencialne koristi in povezave z drugimi udeleženci. Prav tako pa je predstavil program za Evropo in Erazmus za mlade podjetnike GLOBAL (ZDA, Kanada, Izrael, Singapur, Južna Koreja). 

Financirane podjetniše izmenjave so še vedno možne v letošnjem letu, zato vabljeni vsi zainteresirani podjetniki v skupnost na iskanje sinergijskih učinkov in ustvarjanje naslednjih korakov!

V kolikor bi želeli postati podjetnik gostitelj bodočemu mlademu podjetniku iz tujine, vam pomagamo pri iskanju primernega kandidata, da se vam pridruži na vašem podjetju in doprinese s tujim znanjem, kulturo ter izkušnjami!

Osnovne informacije in kontakt, David Rakar: 031 342 221 ali erasmus@tp-lj.si

Nazaj