Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic

14. 08. 2017

Javni poziv za oddajo ponudbe za izvedbo intenzivnih delavnic, ki bodo dne 14.9.2017 – 13:00

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

Vabimo vas k oddaji ponudbe naslednjega predmeta naročila: »Izvedba prilagojenih izobraževanj za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc (SIO-TPLJ-2016-17)«. 

Cilj delavnice je deljenje izkušenj in mreženje med večjimi, zrelimi podjetji, na temo sodelovanja s startupi ter priprava na nadaljevalni dogodek, kjer bo poudarek na izmenjevanju izkušenj ter mreženju med večjimi podjetji in startupi.

Delavnice se bodo izvedle v okviru operacije SIO-TPLJ-2016-17, znotraj delovnega sklopa 2: Razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre (globalne) rasti pod aktivnostjo A10: Prilagojena izobraževanja za hiter razvoj inovativnih podjetij s poudarkom na nadgradnji ključnih znanj in kompetenc.

Projekt podpirajo Spirit podjetništvo, Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z navodili predmetnega povabila ter izpolnjevati vse pogoje objavljene v njem.

Naslov za oddajo ponudbe: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (po pošti ali osebno vsak delovnik od 8.00 do 16.00 ure) ali po e-mailu na vera.nunic@tp-lj.si

Rok za oddajo ponudbe je do četrka 24.8.2017.

 

Nazaj