Innobox z novim produktom otroke popelje na detektivsko dogodivščino!

23. 11. 2022

Innobox z novim produktom otroke popelje na detektivsko dogodivščino!

Innobox ekipa, prejemnica semenskega kapitala SK75, Start:up leta 2022 in članica naše skupnosti, je predstavila nov produkt – nov zabojček Razkrinkaj storilca, ki otroke med 8 in 12 letom starosti prestavi v svet forenzikov in detektivov. Otroci sodelujejo pri razkrinkanju tatu z izvedbo štirih forenzičnih poskusov,  ob tem se zabavajo in veliko novega naučijo.

To je prvi Innobox zabojček, ki je tematsko obarvan in otroka s svojo zgodbo odnese v svet domišljije in znanosti. Izvedli bodo 4 zabavne, a poučne poskuse: identifikacija prstnega odtisa, analiza pisave, testiranje skrivnostnega prahu ter kromatografija črnila pisal. Vse to pa jih na koncu pripelje do storilca. Nič ne skrbite, poskusi so tako zastavljeni, da vedno pripeljejo do pravega tatu! Otrok pa za svoj trud in novo pridobljeno znanje prejme diplomo in postane forenzični asistent.

Da je raziskovanje enostavno, poskrbi Innobox zabojček, kjer vsi materiali, ki jih potrebujete za poskuse že čakajo, da se forenzična preiskava začne! V vsakem zabojčku prejmete šablono za stojalo, epruvete, kapalko, kromatografski papir, Fenol rdeče, snovi za primerjavo, mini žličko, zaščitne laboratorijske rokavice in zaščitna laboratorijska očala. Zelo natančna, vendar enostavna video navodila v slovenskem jeziku pa bodo poskrbela, da boste vse sestavine zabojčka uporabili pravilno in odkrili storilca brez večjih težav!

Razvoj otrokovega naravoslovnega potenciala

Innobox je škatla z materiali in video navodili za poskuse, ki jih otroci lahko izvajajo doma. Otrokom od 8 do 12 let omogoča, da se skupaj s starši spoznavajo s STEM (ang.) področjem, ki pokriva znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko. Rešuje težavo staršev, ki si želijo preživeti kakovosten, zabaven a poučen čas s svojimi otroki in jim predstaviti omenjeno področje kot potencialno bodočo izbiro študija in kariere, ali pa preprosto hobija.

Zabojček je zabavno in poučno darilo, kjer prek poskusov razvija svoj naravoslovni potencial!

Innobox navdušuje tudi italijanske otroke

Innobox so ustvarili znanstveniki in naravoslovci, ki so tudi starši, zato vedo, kaj je otrokom všeč. Štirje zaposleni so do sedaj predstavili štiri produkte, ki se trenutno prodajajo tudi na italijanskem trgu. Na voljo so, poleg najnovejšega zabojčka Razkrinkaj storilca, tudi Čudežna steklenička, Risalni robotek in Keramični obesek.

Pri zasnovi poskusov in inženirskih projektov posnemajo delo pravih znanstvenih laboratorijev. Otroci uporabljajo pripomočke in materiale kot pravi raziskovalci. Poskuse izvajajo preko natančnih, a preprostih video navodil, ki pa jih še dodatno popestrijo zanimive znanstvene razlage sveta okoli nas. Dva glavna stebra pri pripravi Innoboxa sta izkustveno učenje in igrifikacija. Tako se otroci ne samo zabavajo, ampak se ob poskusih tudi učijo.


Stopite v stik

Manja Pečkaj, marketing
manja@innobox.si
031 424 017

Nazaj