ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«

30. 03. 2018

ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«

Do 15. aprila 2018 je rok za oddajo prijave na ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«. Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. s partnerji Tovarno podjemov in Zavodom mladi podjetnik v okviru projekta Accelerator, programa Interreg Danube. Vse delavnice, predavanja in drugi dogodki se bodo odvijali v Tehnološkem parku Ljubljana Brdo.

Vas zanima kako pripraviti uspešno ICO kampanjo? Želite pripraviti roadmap za vaš ICO projekt skupaj z mentorjem? Znanje in izkušnje vam bosta predajala tudi Peter Trček in Peter Merc.

Cilj programa pospeševalnika je pripraviti podjetja in ideje na izvedbo uspešne ICO kampanje. Znanje, ki ga boste pridobili, vključuje predstavitev ICO koncepta ter pripravo roadmap-a za vaš ICO projekt.

Če imate podjetje, ki je naravnano na reševanje kriptoproblematike, globalen kriptopotencial in vdano ekipo, ki je pripravljena zaslužiti milijone s trdim delom in si upa, potem je prijava v pospeševalnik prava rešitev. 

V zadnjih letih, še posebej v letu 2017, ko je kriptomanija dosegla vrhunec, začnemo govoriti o novi paradigmi zbiranja sredstev za financiranje blockchain produktov po metodologiji ICO - oz. “Initial Coin Offering”, izpeljanki iz besede IPO - “Initial Public Offering”.
Financiranje je dostopno vsakomur, ki je pripravljen narediti obsežno raziskovalno nalogo ter predstaviti orise delujočega blockchain produkta. Za vse ostalo mora poskrbeti pripravljena in vdana ekipa ter odlična marketing strategija. 

Pospeševalnik je namenjen inovativnim start-up in scale-up podjetjem, ki želijo pridobivati finančna sredstva s pomočjo ICO paradigme. Program omogoča: 

  • Pridobivanje znanja o blockchain rešitvah zbiranja finančnih sredstev.
  • Intenziven program, ki vključuje izvedbo dveh celodnevnih delavnic.
  • Mentorski program v obsegu 10 ur, ki se izvaja preko spleta ali na lokaciji.

Izmenjavo izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali v več ICO projektih, tudi med mreženjem na zaključni delavnici.

Več o programu, časovnici in pogojih sodelovanja, lahko preberete TUKAJ.

 

Obvezna je PRIJAVA!

 

Nazaj