EUrelator – intenziven mentorski program za pridobivanje EU sredstev

06. 11. 2018

EUrelator – intenziven mentorski program za pridobivanje EU sredstev

Imate inovativen produkt oziroma storitev in potrebujete zagonska sredstva? Vas zanima,  kako pripraviti uspešen projektni predlog, ki vam lahko prinese nepovratna sredstva? Skupaj s Tovarno podjemov iz Maribora vas vabimo na sklop mentorskih delavnic, na katerih vam bom razkrili uporabne napotke, ki prepričajo ocenjevalce EU programov.

Ne nudimo vam univerzalnega recepta za uspešno prijavo, kajti zanjo so, poleg znanja, potrebni tudi čas, trud, inovativna ideja ter odlična ekipa. Na tokratnih dogodkih vam bodo strokovnjaki postregli s kopico potrebnega znanja. Izvedeli boste, kako pripraviti zmagovalen projektni predlog.

Komu je program namenjen?

V program vabimo inovativna podjetja, ki želijo pridobiti finančna sredstva na aktualnih EU razpisih.

Program obsega:

  • 4 poglobljene delavnice, na katerih boste s pomočjo mentorjev zasnovali prijavo in poglobljeno delali na oceni ideje, opedelitvi inovacije, zasnovi uvoda, ki prepriča ocenjevalca …
  • Mentorski program v obsegu 8 ur.
  • Izmenjavo izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali pri prijavi številnih uspešnih in pozitivno ocenjenih projektnih prijavah, tudi med mreženjem na zaključni delavnici.

Več o programu in pogojih sodelovanja, lahko preberete TUKAJ, strokovnjake in goste na delavnicah vam razkrijemo kmalu.

Izmed vseh prijav bomo izbrali le 12 ekip, zato je prijava OBVEZNA. Prijave zbiramo do 19. 11. 2018.

Vse delavnice, predavanja in drugi dogodki se bodo odvijali v Tehnološkem parku Ljubljana, predvidoma 21. in 28. novembra 2018 ter 5. in 12. decembra 2018, zaključni dogodek pa 23. januarja 2018 v Mariboru. 

Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. s partnerjem Tovarna podjemov in priznanih ekspertov v okviru projekta Accelerator, programa Interreg Danube.

Nazaj