Climate Impact Framework Workshop 30.03.2023

22. 03. 2023

Climate Impact Framework Workshop 30.03.2023

Predstavniki start-up ekosistema, vabljeni na delavnico 'Climate Impact Framework – How to understand, measure, and forecast how a product or service mitigates climate change? Na delavnici se boste seznanili z osnovnimi koncepti presoje vplivov na blaženje podnebnih sprememb ter z metodologijami in praktičnim orodjem za merjenje in napovedovanje ogljičnega odtisa na ravni vaših proizvodov/storitev.

Slovenska vlada si v okviru programa "Deep Demonstration of a Circular, Regenerative and Low-Carbon Economy in Slovenia" v sodelovanju z EIT Climate-KIC prizadeva slovenskim start-upom in podporni skupnosti omogočiti aktiviacijo razvoja krožnega gospodarstva in poslovnih modelov inovacij z izgradnjo močne mreže partnerjev in podnebno pozitivnih podjetnikov.

V ta namen bo organizirana delavnica "Climate Impact Framework – How to understand, measure, and forecast how a product or service mitigates climate change?", na kateri se boste naučili, kako vaš proizvod ali storitev prispeva k blaženju podnebnih sprememb.

Delavnica bo potekala v angleščini.

KDAJ: 30. marca 2023, od 09.00 do 16.00
KJE: v Ljubljani (natančna lokacija bo sporočena naknadno).

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Prijavite se lahko TUKAJ.

Nazaj