Chipolo predstavlja najnovešji produkt na berlinskem sejmu IFA 2019

04. 09. 2019

Chipolo predstavlja najnovešji produkt na berlinskem sejmu IFA 2019

Član Tehnološkega parka Ljubljana, podjetje Chipolo bo na berlinskem sejmu IFA 2019 ponovno prisotno s celotno kolekcijo svojih izdelkov, predstavili pa bodo tudi najnovejši Chipolo GO, ki je letos že prejel nagrado za inovativnost na sejmu CES 2019.

Na sejmu IFA 2019 bo Chipolo med 6. in 11. septembrom prisoten s svojo stojnico na kateri bodo predstavljali obstoječe izdelke, integracijo Chipolo tehnologije v partnerske izdelke, ponudili pa bodo tudi vpogled v njihov najnovejši pametni sledilnik, nagrajeni LTE sledilnik Chipolo GO.

Slovensko podjetje Chipolo, ki je v zadnjih šestih letih iz Kickstarter projekta zraslo v uspešno mednarodno podjetje, je za problem izgubljenih in založenih predmetov našlo preprosto rešitev. V skladu s svojo misijo dati vsakemu predmetu moč, da je najden, so do sedaj razvili 3 pametne sledilnike, na sejmu IFA 2019 pa bodo predstavili še Chipolo GO, njihov četrti izdelek, ki je načrtovan za leto 2020.

Chipolo GO je revolucionaren nov sledilnik, ki uspešno združuje GPS, Wi-Fi, Bluetooth in novo LTE tehnologijo. Vrhunski sledilnik z neomejenim dosegom napaja 6-mesečna baterija, katero lahko ponovno napolnite. S širokim naborom lastnosti, ki zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo, je navdušil tudi podeljevalce nagrade CES Innovation Award 2019 in si s tem prislužil nagrado v skupini nosljive tehnologije, ki se podeljuje kot priznanje izredne inovacije v popolnoma novih tehnoloških izdelkih.

Ključne značilnosti Chipolo GO vključujejo:

  • Neomejen doseg - Chipolo GO lahko takoj najde vaše stvari z uporabo GPS, Bluetooth, Wi-Fi in nove LTE tehnologije
  • Sledenje lokacije v realnem času – Sledilnik se poveže z aplikacijo Chipolo, ki je na voljo za iOS in Androidne naprave
  • Dolga življenjska doba baterije - Chipolo GO ima 6-mesečno baterijo katero lahko ponovno napolnite
  • Vodoodpornost

Nika Kramžar, vodja trženja pri podjetju Chipolo: "Ponosni smo, da Chipolo po vsem svetu že poišče do 50.000 izgubljenih predmetov vsak dan in navdušeni smo, da lahko na letošnjem sejmu IFA predstavimo še en nov sledilnik, Chipolo GO. Revolucionarna tehnologija Chipolo GO bo na novo definirala kaj je mogoče doseči s pametnimi sledilniki in uporabnikom ponudila cenovno ugoden in enostaven način sledenja njihovih dragocenosti, kot so kolesa, prtljaga in profesionalna oprema."

Chipolo se bo s svojimi izdelki predstavljal na sejmu IFA 2019, na prizorišču Berlin ExpoCenter City, v hali 4.2 na stojnici 234.

Nazaj