RACI d.o.o.

Področje Okoljske tehnologije
Status Pridruženi član
Lokacija Brdo E
Telefonska številka +386 (0)1 620 33 80
Poštni naslov Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana
Direktor dr. Jurij Čretnik
E-naslov info@raci.si
Spletna stran http://www.raci.si
Opis

Podjetje RACI d.o.o. deluje na področju energetsko-ekološkega inženiringa in ima dolgoletne izkušnje na področju meritev emisije in plinov v procesih. Tako nudi uporabnikom sodobne, preizkušene in robustne analizne sisteme za trajne in občasne meritve, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev. V okviru svojih storitev podjetje nudi svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje sistemov procesne plinske analitike, ki jih tvorijo gradniki priznanih podjetij.

Z dolgoletnimi bogatimi izkušnjami vam podjetje RACI d.o.o. zagotavlja visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev, kompetentne in skladne rešitve, sodobne in preizkušene robustne avtomatske merilne sisteme (AMS, P-AMS), zagotavljanje kakovosti in kalibracije AMS, visoko zanesljivost in razpoložljivost z nizkimi stroški lastništva AMS, ter celovito in kompetentno storitev po sistemu na ključ.

V podjetju delujeta dva neodvisna akreditirana organa:

  1. Merilni laboratorij RACI izvaja meritve emisije, plinov v procesih in v okolju in je akreditiran pri Slovenski akreditaciji na področju preskušanja (SIST EN ISO/IEC 17025).
  2. Kontrolni organ RACI izvaja kontrolo opreme s področja okolja, procesov in varnosti (kontrola avtomatskih merilnih sistemov, kontrola prenosnih merilnikov, kontrola osebnih prenosnih merilnikov in naprav za pripravo plinskih mešanic) in je akreditiran pri Slovenski akreditaciji na področju kontrole (SIST EN ISO/IEC 17020, tip C).

RACI d.o.o. ima pooblastila Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje emisijskega obratovalnega monitoringa in kontrole AMS (QAL2 in AST po SIST EN 14181).


Nazaj

Člani Tehnološkega parka Ljubljana

Podjetniška skupnost Tehnološkega parka Ljubljana združuje preko 300 podjetij z več kot 1500 zaposlenimi.