DIH.Healthday.si - stičišče za digitalne inovacije v zdravstvu

DIH.Healthday.si je stičišče za digitalne inovacije v zdravstvu, ki ga poganjata Tehnološki park Ljubljana in Better. Svet se spreminja, zdravstvo ni izjema! Prizadevamo si za prodor inovacij mladih podjetij v zdravstveni sistem, katerim nudimo vso potrebno podporo.

Tudi v prihodnje bomo organizirali dogodke HealthDay.si, a jim bomo dodali delavnice, mentoriranje, svetovanje in zastopništvo v dialogu z deležniki v zdravstvenem sistemu. Naš cilj je petim inovatorjem do konca leta 2020 omogočiti, da vstopijo v zdravstveni sistem.

Member logo

Delavnice in izobraževanja

V sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki organiziramo delavnice in dogodke, na katerih delimo najnovejše trende, znanja in dognanja na področju digitalnega zdravstva. V letu 2019 načrtujemo naslednje delavnice

Member logo

Mentoriranja

Izbrana podjetja na podlagi prijave in selekcije prejmejo pomoč pri pripravi načrta s cilji za inovacijo podjetja, pomoč mentorjev v obseg minimalno 20 ur na podjetje, sodelovanje na vseh delavnicah, predstavitev zdravstvenim zavarovalnicam in zastopništvo pri pogovorih z organi v zdravstvenem sistemu. Kmalu bo na voljo nov poziv za prijavo. V kolikor želite biti o tem obveščeni, pišite Mojci Cvirn, mojca.cvirn@tp-lj.si.

 

 

Member logo

Healthday.si - mednarodna konferenca o digitalnem zdravstvu

Konferenca povezuje vse deležnike v zdravstvu v ekosistem na način, ki omogoča uresničevanje projektov za boljše zdravje in kakovost življenja vseh prebivalcev, kot tudi ustvarjanje novih priložnosti za zaposlene in podjetja v zdravstvu. Letošnja Healthday.si 2019 konferenca bo potekala 10. oktobra 2019. Kontakt: Mojca Cvirn, mojca.cvirn@tp-lj.si.

 

 

Member logo

Sodelovanje s podjetji

Skupnost Healthday.si je po petih letih presegla svoje okvire in odpira novo poglavje; predstavljamo vam DIH.Healthday.si, stičišče za digitalne inovacije v zdravstvu. Inovatorje vabimo, da se pridružijo naši skupnosti in včlanijo v naš program, preko katerega bomo podprli na vašo podjetniško pot. Svojo inovacijo prijavite TUKAJ.

 

Želite izboljšati vaš inovacijski ekosistem?

Obljubljamo: neobvezujoč in zanimiv pogovor.

Kontaktirajte nas ali Preberite več o naših nagradah