Vabljeni na seminar o poslovnem komuniciranju

29. 11. 2017

Vabljeni na seminar o poslovnem komuniciranju

Podjetje MV&T d.o.o. vabi v četrtek, 7. decembra  2017 med 10. in 14. uro v stavbo B Tehnološkega parka Ljubljana na strokovni seminar s predavateljico Bojano Košnik, strokovnjakinjo na področju diplomatskega protokola in mednarodnega poslovnega bontona.  Naslov seminarja je MOČ IN VPLIV DOBREGA POSLOVNEGA KOMUNICIRANJA.

Znanje, ki ga boste pridobili, bo uporabno za vsak trenutek vašega dneva, pa naj bo to v komunikaciji z vašimi poslovnimi partnerji ali z vašimi najbližjimi, kolegi na delovnem mestu, znanci, tekmeci, itd.. Poznavanje MOČI IN VPLIVA DOBREGA POSLOVNEGA KOMUNICIRANJA je ena izmed osnov uspešnega podjetja. Z upoštevanjem pravil MOČI IN VPLIVA DOBREGA POSLOVNEGA KOMUNICIRANJA se izboljša tudi interno komuniciranje v podjetju.  
Več o seminarju: Predavateljica vam bo predstavila pravila MOČI IN VPLIVA DOBREGA POSLOVNEGA KOMUNICIRANJA na visoki ravni, ki je postal njen vsakdanji izziv. Izkušnje, ki jih je pridobila v letih, ko je vodila protokol na različnih ministrstvih in vladnih uradih, je prenesla na številne slušatelje na predavanjih.  
Prijave pošljite do 30. novembra 2017 na info@mv-t.si.
Kotizacija v višini 150,00 eur + DDV
V ceni je vključeno strokovno predavanje, praktične razlage in napotke, pripravo odgovorov na vprašanja udeležencev, 30 strani seminarskega gradiva, prigrizek in napitki med odmorom.
10% popust: za vsakega drugega in naslednje udeležence s strani istega naročnika.
Kotizacijo nakažite na MV&T d.o.o. Tehnološki park 20, Ljubljana, Poslovni račun št. SI56300000011332934 SBERBANK d.d., potrdilo prosim prinesite s seboj. Po seminarju vam bomo po pošti poslali račun. Izvedba seminarja je za najmanj 10 udeležencev.
Kontaktna oseba : gospa Vesna Radunović 041-655-436
Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo. 

Vabljeni!

Nazaj