Vabilo na povezovalni in mreženjski dogodek projekta CHIMERA Bari 24. – 25. 10. 2018.

05. 09. 2018

Vabilo na povezovalni in mreženjski dogodek projekta CHIMERA Bari 24. – 25. 10. 2018.

Podjetja, pozor!

Tehnološki park Ljubljana d.o.o., vas kot partner projekta CHIMERA (financiranega iz Programa Interreg Mediteran), skupaj s Centrom za kreativnost, ki ga izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje, vabi na dogodek povezovanja in mreženja v okviru projekta CHIMERA v mestu Bari (Italija) od 24. – 25. 10. 2018.

Podjetja lahko podpremo s sofinanciranjem stroškov poti in nastanitve.

Glede na razpoložljiva sredstva se bosta Tehnološki park Ljubljana d.o.o. in Center za kreativnost z vsakim od podprtih podjetij dogovorila o načinu in višini podpore, ki bo segala do maksimalno 600 EUR z vključenim DDV. Predvidena je udeležba največ petih podjetij. V primeru večjega interesa in števila prijav bomo podprli podjetja na osnovi datuma in ure prejema vlog ter možnosti povezovanja z že prijavljenimi podjetji. 

Povabljena podjetja so se dolžna udeležiti povezovalnega in mreženjskega dogodka, ki bo potekal v okviru projekta CHIMERA 24 in/ali 25. 10. 2018 v stavbi Teatro Petruzzelli v mestu Bari. Projekt podpira mednarodno sodelovanje akterjev s področja kreativnih in kulturnih industrij. Rezultati projekta bodo Razvoj in testiranje pilotnih storitev za podjetja (start-upi, povezovanje med podjetji in internacionalizacija).

Glavni poudarki srečanja bodo s področij oblikovanja, audio-vizualne dejavnosti, uprizoritvene umetnosti, programiranja, videoiger, kulturne dediščine in založništva.

V kolikor je vaše podjetje zainteresirano za udeležbo, vas vabimo, da se prijavite. Prijave so podaljšane do 25. 9. 2018. Zainteresine udeležence prosimo, da jih posredujejo po elektronski pošti na naslov ales.pevc@tp-lj.si!

Registracija

Registrirajte se skladno s spodnjimi navodili. Po zaprtju registracij, predvidoma do 5. 10. 2018, vas bomo povezali z ostalimi prijavljenimi podjetji, da se boste lahko vnaprej povezali. 

Podrobnejši opis dogodka (v angleškem jeziku) s programom najdete TUKAJ.

Registracija udeležencev

Zainteresirana podjetja za obisk dogodka in vzpostavitev mreženja do najkasneje 25. 9. 2018 na naslov ales.pevc@tp-lj.si posredujte sledeče informacije:

    • naziv podjetja in osnovne podatke o podjetju: naslov, davčna in matična številka,
    • motivacijo za obisk vmesne konference in sejma ter
    • izjavo, v kateri se strinjate in sprejemate pogoje sofinanciranja in se strinjate da se bo udeležba vodila v računovodskih izkazih kot prejeta de minimis pomoč. (Izjava v .doc obliki).

Za več informacij smo vam na voljo na naslednjih naslovih: ales.pevc@tp-lj.si; simona.vernon@tp-lj.si; urska.krivograd@mao.si

 

Nazaj