VABILO k sodelovanju v Vanguard iniciativi za podjetja po letu 2020

06. 12. 2017

VABILO k sodelovanju v Vanguard iniciativi za podjetja po letu 2020

V Tehnološkem parku Ljublajna se bo 12. decembra 2017 zgodila konferenca, na kateri bomo skupaj z uglednimi mednarodnimi strokovnjaki in predstavnikom JRC osvetlili prihodnost sodelovanja v procesu pametne specializacije in Vanguard iniciative.

Vanguard iniciativa prinaša številne prednosti:

  • bo ena od najpomembnejših strateških iniciativ po letu 2020;
  • sodelovanje v njej bo podjetjem prineslo uspešnejše participiranje v novi finančni perspektivi;
  • omogoča mreženje in povezovanje podjetij in institucij na gospodarskem, kot tudi na raziskovalno-inovacijskih in tehnoloških področjih;
  • omogoča hitrejši razvoj produktov in ustvarjanje novih razvojno pilotnih partnerstev in
  • večjo prodajo skozi vstop v mednarodne verige vrednosti.

Sodelovanje partnerjev v Vanguard iniciativi pa ima za cilj tudi sousmerjanje lokalne in EU politike ter zakonodaje, do katerega prihaja prvič v zgodovini EU.

Na konferenci bomo posebno pozornost namenili tudi digitalizaciji in implementaciji procesov v SME, ter predstavitvi najboljših praks industrije I4.0.  

Posebno pozornost bomo namenili tudi digitalizaciji in implementaciji procesov, ter predstavitvi najboljših praks industrije I4.0. Skozi pametno specializacijo podprta EU dejavnost grozdov, industrije ter SME-jev poteka skrajno usklajeno. V procesu sodelovanja se bodo generirala tudi jedra strateških aktivnosti za katere velja, da bodo postala osrednja točka RR ter tehnološko inovacijskih aktivnosti v prihodnjih letih v Evropi.

Podjetjem bo omogočeno tudi individualno svetovanje 1:1 z tujimi in domačini strokovnjaki s področij:

  • Internacionalizacija ter vključevanje v Vanguard iniciativo.
  • Vpetost v mednarodne verige vrednosti.
  • Digitalizacija in industrija 4.0.
  • Sodelovanje in nastop na trgih Indije in Kitajske.
  • Razvojno sodelovanje na zahodnem Balkanu.

Vabimo vas, da izpolnite prijavo in si pravočasno zagotovite svoje mesto na dogodku. Udeležba na konferenci je brezplačna, vključno z organiziranimi kosili. Ostale informacije in program konference se nahaja v spodnjem dokumentu. Število mest je omejeno. Prijavnico lahko najdete na sledeči povezavi >>

Za potrditev udeležbe se vam najlepše zahvaljujemo in se veselimo srečanja.

Udeležba na konferenci je brezplačna, vključno z organiziranimi kosili. Ostale informacije in program konference najdete tukaj.

Nazaj