V okviru Demo dneva smo najavili Next Round Investicijsko konferenco!

12. 09. 2020

V okviru Demo dneva smo najavili Next Round Investicijsko konferenco!

V četrtek, 10. septembra ob 16. uri, je potekal pred-dogodek Next Round investicijske konference oziroma Demo dan. Pet inovativnih tehnoloških startupov iz portfelja Slovenskega podjetniškega sklada je dobilo priložnost predstaviti se komisiji zasebnih investitorjev.

Podjetja, katera smo usposabljali na ustrezno predstavitev, so svoje ideje predstavila mednarodni komisiji, ki jo sestavljajo Gytenis Galkis iz 70Ventures, Pedja Predin iz South Central Ventures in Branko Drobnak iz Poslovnih angelov Slovenije.

Predstavili so se:

Demo dan predstavlja uradno najavo investicijske konference Next Round, ki bo potekala 20. in 21. oktobra 2020 preko spleta. Gre za vrhunski mednarodni dogodek, ki bo združil startup podjetja in investitorje z naložbenim potencialom v višini 1 milijarde evrov. Cilj konference je startup podjetjem poiskati najboljše vlagatelje, ter poiskati najoptimalnejše in najboljše rešitve za prihodnost startup okolja v EU.

Prvi dan konference je namenjen predstavitvi podjetnikom, voditeljem EU, nacionalnim odločevalcem, ter strokovnjakom kako lahko startupi hitreje pripomorejo doseči prehod na digitalno in zeleno gospodarstvo. Pogovorili in izmenjali bomo mnenja kateri trendi bodo krojili naložbene odločitve in kakšne bodo smernice. 

Drugi dan bo popolnoma namenjen ena na ena srečanjem med investitorji in startupi. Več kot 540 rezerviranih mest bo na voljo, pri čemer bomo med seboj povezali startupe in investitorje v kategorijah semenskega kapitala,  poslovnih angelov in scaleup podjetij. Uvrstitev na 1 na 1 srečanje z investitorji bo uspel le najobetavnejšim startupom, ki so v fazi, primerni za investiranje.

Program in podrobnosti so na voljo na spletni strani.

Organizatorji dogodka Demo dneva in Next Round Investicijske konference smo Tehnološki park Ljubljana, ABC Accelerator, Poslovni Angeli Slovenije in Ljubljanski univerzitetni inkubator v partnerstvu z Slovenskim podjetniškim skladom, European Business Angels Network in Business Angels Europe.

 

------------------------

Kontaktna oseba za medijska vprašanja:

Elvisa Basailović

E: elvisa.basailovic@tp-lj.si

T: 041 850 115

Nazaj