Spletni hekaton: Preoblikovanje življenjskega cikla plastike

23. 02. 2024

Spletni hekaton: Preoblikovanje življenjskega cikla plastike

Ste pripravljeni sprejeti izziv in postati del globalne revolucije proti plastičnemu onesnaževanju? Vabljeni na nepozabno potovanje z mednarodnim spletnim hekatom PLASTIC FANTASTIC, z namenom preoblikovanja prihodnosti plastike in našega planeta.

V svetu, kjer je plastika postala vseprisotna, prihaja inovativna priložnost za tiste, ki želijo prispevati k bolj trajnostni prihodnosti. PLASTIC FANTASTIC, podprt s strani REMEDIES in Impact Hub Athens, je mednarodni spletni hekaton in pospeševalni program, ki združuje strokovnjake z različnih področij iz vse Evrope, da skupaj preoblikujejo krogotok plastike.

Imate inovativno idejo povezano s preprečevanjem onesnaževanja s plastiko in zero waste rešitvami? Ste nevladna organizacija (NVO) ali start-up in delujete manj kot pet let?

Zmagovalec bo prejel finančno nagrado do 6.000 €, drugi pa praktične nagrade (prenosniki in tablice) in brezplačni 3-mesečni pospeševalni program Impact Huba Atene.

Program se začne aprila 2024 z mednarodnim bootcampom in hekatonom, trajal pa bo 6 mesecev.

V tem obdobju bodo okoljski in poslovni strokovnjaki, aktivisti za vodo in okolje ter vplivni podjetniki kolektivno razvijali rešitve za odkrivanje, spremljanje, zbiranje, vrednotenje in preprečevanje ter ponovno uporabo plastičnih odpadkov. Tri najbolj vplivne rešitve bodo nadalje podprte s strani široke in raznolike skupnosti strokovnjakov Impact Hub Athens.

Ne gre le za hekanje plastike – skupaj hekamo prihodnost! To je priložnost, da se povežete z vodilno skupnostjo strokovnjakov, poslovnih svetovalcev in voditeljev industrije, razvijete svojo rešitev in zgradite močno ter raznoliko mrežo.

Prijave odprte do 28. marca

Ne zamudite priložnosti, da prispevate k reševanju enega največjih okoljskih izzivov našega časa. Prijavite se zdaj in bodite del rešitve!

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

 
Nazaj