Sinergise hitro raste, išče okrepitve in pomaga pri podnebnih spremembah

11. 08. 2021

Sinergise hitro raste, išče okrepitve in pomaga pri podnebnih spremembah

Poleg odlične in rastoče ekipe, lastne tehnologije 'Sentinel Hub' in globalne širitve podjetja, naš tehnološki scaleup, podjetje Sinergise, znanstvenikom in novinarjem omogoča poglobljeno spremljanje posledic globalnega segrevanja.

Ključna področja delovanja podjetja: 

  • omogočanje trajnostnega kmetijstva
  • dokumentiranje in zavarovanje zemljiških pravic
  • minimiziranje škode zaradi naravnih nesreč

Dostop omogočajo tudi vsakomur izmed nas – vsi si lahko brezplačno ogledamo podatke s celotnega sveta, ki so posodobljeni vsakih nekaj dni. In, žal, imamo kaj videti. Poglejte si sami - vsakodnevno se pojavljajo:

Podatki, izvoženi s pomočjo njihovega 'Sentinel Hub', so se že večkrat pojavili na uradnih poročilih svetovne meteorološke organizacije.

Sodelovanje z Evropsko vesoljsko agencijo

Da bi bilo spremljanje dogodkov še lažje, so v Sinergise, v sodelovanju z Evropsko vesoljsko agencijo ter podjetjem EventRegistry razvili sistem "Digital Twin of News", ki uporablja strojno učenje ter tehnike daljinskega zaznavanja, da izlušči relevantne novice ter jih pozicionira in poveže s satelitskimi slikami, podatke pa nato predstavi na interaktiven način.

Pridruži se ekipi! 

Podjetje tudi hitro raste in zato v svoje vrste kliče nove entuziaste, ki si želijo globalne perspektive, tako po poslovnem razvoju kot podnebnem poslanstvu. Pridruži se simpatični ekipi, oglej si prosta delovna mesta!

 

Speremljate jih lahko tudi preko različnih družbenih medijev:

Nazaj