Razpis za zagonska podjetja s področja digitalnih in globokih tehnologij!

09. 04. 2024

Razpis za zagonska podjetja s področja digitalnih in globokih tehnologij!

Odkrijte Ready2Scale, pospeševalnik, ki digitalnim in globoko-tehnološkim zagonskim podjetjem ponuja 60.000 EUR nepovratnih sredstev in celovit 6-mesečni spletni program rasti.

Ste digitalno zagonsko podjetje s področja digitalnih in globokih tehnologij (angl. Digital and Deep Tech - DDT), ki si želi zagotoviti financiranje, storitve pospeševanja poslovanja ter nasvete nekaterih vodilnih ustanoviteljev in vlagateljev v Evropi? Potem je Ready2Scale pospeševalnik pravi za vas! 

Ready2Scale zagotavlja 60.000 EUR nepovratnih sredstev brez lastniškega kapitala za zagonska podjetja iz sektorjev digitalnih in globokih tehnologij ter 6-mesečni pospeševalni program, ki vključuje do 5 misij za odkrivanje trga, dogodke za mreženje, specializirane strokovne nasvete 1-na-1, dostop do več kot 100 mentorjev in še veliko več!

Kdo se lahko prijavi?

  • Podjetja v zgodnji fazi razvoja iz digitalnega ali globoko-tehnološkega sektorja,
  • Podjetja z vsaj enim zaposlenim,
  • Podjetje mora biti iz države EU,
  • Podjetja, ki so že prejela vsaj en krog financiranja ali podpore iz skladov European Innovation (EIC) ali nacionalnih skladov (npr: Slovenski podjetniški sklad) in imajo TRL5 rešitev.

Ali ste to vi? Ne čakajte, prijavite se že danes!

Ne zamudite priložnosti in naj bo vaše zagonsko podjetje naslednja zgodba o uspehu!

Želite imeti dostop do zgoraj navedenih priložnosti in ste prirpavljeni na širitev? Potem pozorno preberite smernice javnega razpisa in se prijavite do 15. maja!

PRIJAVA

Nazaj