Pridružite se vrhu digitalnih inovacij z DIGI-SI izzivom

23. 02. 2024

Pridružite se vrhu digitalnih inovacij z DIGI-SI izzivom

Ste pripravljeni premikati meje digitalne inovativnosti in pustiti svoj pečat na tehnološki pokrajini? DIGI-SI z veseljem napoveduje začetek Izziva digitalnih inovacij, prestižnega tekmovanja, namenjenega predstavitvi prelomnih digitalnih inovacij.

Kdo se lahko prijavi?

  • Državljani Slovenije, ki so starejši od 18 let, od raziskovalcev do startupov in MSP-jev z inovacijami, ki niso starejše od 5 let in so vsaj na stopnji razvoja TRL6 (več o tehnoloških stopnjah).

Zakaj sodelovati?

  • Izključna vidnost: Zmagovalna inovacija dobi aktivno promocijo po Sloveniji in mednarodnih trgih preko obsežne mreže DIGI-SI.
  • Strokovna rast: Finalisti prejmejo mentorsko sejo na delavnici za predstavitve in vstopnice za PODIM 2024, vodilni evropski dogodek za tehnologijo in startupe.
  • Skupnost in prepoznavnost: Vključite se v skupnost DIGI-SI na konferenci Community Days, kjer bo razglašen končni zmagovalec.

Zmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI, finalisti tekmovanja prejmejo mentorsko “pitching delavnico” in vstopnico za PODIM 2024, najvplivnejši tehnološki in start-up dogodek v Evropi.

Ključna področja & tehnologije:

  • Sektorji: Agrifood, proizvodnja, turizem & kulturna dediščina, zdravstvo.
  • Tehnologije: AI, kibernetska varnost, blockchain, IoT in več.

Prijavo lahko oddate do 15. aprila

Ne zamudite te priložnosti, da svojo digitalno inovacijo dvignete na nove višine.

Poskrbite, da bodo vaše prijave celovite in oddane preko elektronskega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani.

Pravila in pogoji sodelovanja.

PRIJAVA

Nazaj