Pridružite se nam kot ključni specialist za upravljanje financ v EU projektih!

27. 12. 2023

Pridružite se nam kot ključni specialist za upravljanje financ v EU projektih!

Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) je v osrčju inovacij in utripa s tehnološko prihodnostjo. Ustvarjamo prostor, kjer se rodijo prelomne tehnološke ideje, kjer se združujejo najboljša podjetja in kjer vrhunska tehnologija zaživi. Za izvedbo ambicioznih načrtov v naši ekipi potrebujemo osebo, ki se posvetila poročanju naših EU razvojnih projektov, ostalim članom pa omogočila še več dela na vsebini.

Kaj pričakujemo:

Strast do financ v EU projektih: Vaša glavna vloga bo delo s financami v različnih EU projektih, kot so Interreg, Horizon, I3, COSME, Norveški mehanizmi itd.

Močne veščine poročanja: Iščemo nekoga, ki želi postati mojster poročanja in ima sposobnost učinkovito upravljati mednarodna partnerstva ter prestrukturiranje budgetov.

Napredna orodja za optimizacijo: Bodite vešči v uporabi sodobnih MS orodij, predvsem je zaželeno napredno znanje Excela za optimizacijo poročanja in financ, s čimer boste povečali učinkovitost naše ekipe.

Proaktivnost in samoiniciativnost: Iščemo nekoga, ki je naravno deloven in stremi k izboljšavam, brez potrebe po stalnem spodbujanju.

Ekipna kultura: Vaš prispevek bo ključen za krepitev naše že vrhunske ekipne kulture, zato iščemo nekoga, ki ceni dobro vzdušje v ekipi in je pripravljen prispevati vanjo.

Zakaj se nam pridružiti?

  • Priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj v vodilnem tehnološkem parku.
  • Delo v dinamičnem okolju ob podpori vrhunskih strokovnjakov.
  • Možnost mreženja in sodelovanja z mednarodnimi podjetji.
  • Fleksibilen delovni čas z zagotovljenim parkirnim mestom in neomejeno uporabo kave.

Delovno razmerje bomo z vami sklenili za določen čas enega leta in pol, z možnostjo podaljšanja. Z delom bi pričeli po dogovoru.

Kako se prijaviti?

Pošljite svoj življenjepis in kratko motivacijsko pismo na jure.jevscek@tp-lj.si do 17.1.2024.

Nazaj