Podprite Circular4.0 - najboljši projekt krožne in digitalne transformacije!

14. 09. 2023

Podprite Circular4.0 - najboljši projekt krožne in digitalne transformacije!

Naš projekt Circular4.0 je zasijal med 228 izjemnimi projekti in postal finalist prestižne nagrade REGIOSTARS 2023. Sedaj pa potrebujemo vašo podporo, da se zavihtimo na prvo mesto!

Na platformi REGIOSTARS AWARDS lahko do 14. novembra 2023 oddate svoj glas za nas. Glasujte za projekt Circular4.0 (Interreg Območje Alp) v kategoriji »A competitive and smart Europe«. Vsak glasovalec lahko glasuje za največ tri projekte. Vsak od treh glasov mora biti dodeljen drugemu projektu, ki pa je lahko v različnih kategorijah. 

Zakaj je pomembno, da glasujete za projekt Circular4.0:

  1. Razvili in identificirali smo inovativna orodja za oceno krožne in digitalne transformacije malih in srednje velikih podjetij (MSP).
  2. Oblikovali in izvedli smo program usposabljanja za MSP in posredniške organizacije za hitrejšo krožno in digitalno transformacijo podjetij v Alpski makro regiji.
  3. Pomoč smo ponudili skoraj 300 MSP, da preidejo na krožno gospodarstvo z digitalizacijo, inovacijami, preoblikovanjem poslovnih modelov in naložbami.
  4. Skupaj smo združili moči s 15 partnerji in 23 opazovalci iz petih alpskih držav, pri čemer so rezultati projekta imeli pozitiven vpliv tudi na druge evropske makro regije.
  5. Ustanovili smo Alpsko Circular4.0 skupnost deležnikov na področju krožnega gospodarstva in digitalizacije, ki še naprej sledi svojemu akcijskemu načrtu, ki smo ga razvili s partnerji in je prejel politično podporo v EUSALP makro regiji.
  6. Smo strastni posamezniki, podjetja, javne, vladne in nevladne organizacije, ki si prizadevamo za zeleni in digitalni prehod ter želimo ustvariti konkurenčno in pametno Evropo, ki se zavzema za naš planet.

Prestižne nagrade REGIOSTARS 2023 podeljuje Generalni direktorat za regionalno politiko Evropske komisije že od leta 2008. To ni le nagrada, to je evropska oznaka odličnosti, ki potrjuje vpliv projektov, ki so financirani s sredstvi EU za razvoj regij v Evropski skupnosti. Projekt Circular4.0 je bil izbran za nagrado v zelo konkurenčni kategoriji ‘konkurenčna in pametna Evropa’ zaradi izjemnega prispevka pri zelenem in digitalnem prehodu, dvojni transformaciji gospodarstva, politik in družbe ter velikega prispevka pri prilagajanju gospodarstva Alpske regije na globalne izzive kot so podnebne spremembe in omejeni viri.

Zgradimo bolj trajnostno in inovativno prihodnost v območju Alp!

Oddajte glas za Circular4.0!

Nazaj