Podjetniška izmenjava Kajetana Žilevskega: Vem, da mi lahko uspe kjerkoli!

14. 06. 2022

Podjetniška izmenjava Kajetana Žilevskega: Vem, da mi lahko uspe kjerkoli!

Po samo dveh mesecih podjetniške izmenjave na Irskem v okviru programa Erasmus za mlade podjetnike je Kajten Žilevski pridobil ogromno samozavesti za delo v tujini. Pravi, da je po tej izkušnji prepričan, da mu lahko uspe kjerkoli. 

Kajetan že vodi svoj spešen posel - https://zdravadostava.si/. Ker sam upravlja s kadri in marketingom, je na izmenjavo odšel z namenom, da nadgradi znanje na teh dveh področjih. Dosegel je točko, kjer lahko dela v celoti na daljavo. 

Kajetan pravi: Verjamem, da mi bo široka paleta različnih veščin, znanj in izkušenj omogočila, da v svetu pustim svoj pečat. Želim pomagati ljudem, da se bolj povežejo z naravo. Zato vodim spletno trgovino, v kateri so na voljo ekološki pridelki iz največje lokalne ekološke kmetije v moji regiji. Želim se povezati s podobno mislečimi ljudmi iz vsega sveta. Verjamem, da je ljubezen do narave univerzalna stvar in da obstajajo ljudje in podjetja po vsem svetu, ki imajo isto vizijo kot jaz. Rad bi spoznal, kako drugi tržijo svoje zgodbe in navdihujejo svoje zaposlene, kako si pridobijo primeren kader.  Verjamem, da sta to dve plati istega kovanca. Zato si želim pridobiti izkušnje tako na področju trženja kot upravljanja s kadri, da bi lahko nadaljeval s svojim poslanstvom približevanja narave ljudem. V programu Erasmusu za mlade podjetnike si želim sodelovati, ker verjamem, da je to najboljši način za pridobitev želenih izkušnje od mentorja v obojestransko koristnem odnosu.

Kajetan se na Irskem izobražuje tudi glede uporabe video vsebin v tržnih sporočilih strankam ter njihovih prednostih. Njegov mentor gostitelj je lastnik nagrajene agencije za video produkcijo One Production, ki ponuja storitve video marketinških strategij, brandinga, printa, dizajna in digitalnih medijev.

V kolikor program Erasmus za mlade podjetnike zanima tudi vas, nas kontaktirajte po elektronski pošti erasmus@tp-lj.si ali po telefonu +386 342 221.

Več informacij o programu pa najdete TUKAJ .

Nazaj